Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba samo pogledati kako momci pucaju penale! Pa to nigdje nema da igrac onako lagano samo gurne loptu metar u stranu jednog golmana...misle svi da su igračine i da mogu golmana pročitti...sve lopte koje su jače i preciznije opucane su i ušle!
mozda elvis saric mora sam sa sobom rascistit da ne treba sutati penale i rooney u manchesteru fulio dva penala pa je odlucio da ne suta vise ovom treba 102 da fuli da bi nesto skonto
ovako. Mi mozemo mjenjat trenere svake hefte, ali to nece promjeniti stvari. Iz kluba moraju otic: Ahmetovic, ivetic, saric, hebibovic, bekric. Takodje treba otjerati i ono smece od golmana iz zenice i ono djubre od covjeka koji prima 20 000 km a ni ne trenira .. Do tada mi mozemo i u drugu ligu. A po fb nek nam pisu iz drugih gradova kako je Radovac problem ili trener
Treba biti realan i reci da Zrinjski najbolje radi u drzavi i da ima najbolju politiku. Dok Sarajevo i Željo dovode polovljanjake iz crne gore i srbije Zrinjski napravi par dobrih transfera i ima ovu ekipu na okupu namjanje godinu dana. Definitivno da zasluzuju vecu podrsku medija i naravno glavni su kandidati za titulu i ove sezone.
ispali iz kupa od nekog zaseoka iz okoline tuzle
ova g...na treba rastjerati da više ne brukaju ugled i ime koje nose, nisu dostojni toga
Najbolje uspjehe Sarajev' i Želje su bili kada su igrali igrači i vlastite škole. Željo je dobro krenuo prije 2,3 sezone, imali su i hajra nekog, pa počeli dovoditi otpad. Mi nikako da svoje igrače gurnemo u vatru. Nije ni čudo što nam dolaze povnjaci, a talenti truhnu. Neće biti promjene na bolje sve dok je tako.
Govori ti u svoje ime mi se svake godine borimo za titulu ko god nam igrao sad smo u dobroj formi i karamo sve redom 1921
sve dok nam bude igrao Hebib, Sarić,Ahmetovic i Ivetic nemamo se cemu nadati...Trece mjesto PLAFON što je bruka. Posebna priča je golman Pavlović najlosiji golman FKS od 1970 godine do danas.Obavezno OTJERATI sve one koji su ga doveli i one koji ovog TALENTA treniraju....Sramota da ovaj teletabis brani u FKS
onaj kvazi centarfor ahmetović nije proradio protiv mladosti kao što je "proradio" protiv viteza. kada sam rekao da treba proraditi protiv jačih ubili me minusima, a ja i dalje tvrdim "jebeš centarfora koji ne zna igrati glavom"
@tarcin11....zato zna svezat pertlu oko glave
dokaz da sarajevo nema prave igrače. sve su to amateri koji su se ufurali da su igračine.
Da nije Sebija preuzela FK Sarajevo pa odlučila da napravi uštede ispadanjem iz Kupa?
Navijac sam Sarajeva ali u zadnje vrijeme sam0 slusamo zalopoljke. Da su znali i da su bili bolji trebali su to pokazati na terenu. Nema vise alibija, sve je do igraca i uprave. Ocigledno da igracki kadar nije dovoljan da napravi iskorak i stepenicu vise u bh fudbalu.
stative i precka na aparatima ahahahah
Ugasiti klubic
Kazem ja, s njima samo na penale igrati:)
Treba kod nas ukinuti profi fudbal i nek se igraju rekreacije samo :) Svakako ima kvalitetnijih rekreacije nego sto je premier liga. Ima svega osim fudbala, redovno se sudijama prijeti, psuje, udara, svađe, tuče, sudije ne smiju davati kartone i bla bla. Moglo bi se dva dana nabrajati sta sve ne valja. Posjete više ne go očajne a kako i ne bi bile kad se nema šta vidjeti, nekakve utakmice koje se kao zovu derbiji su toliko loše da se svake pete godine desi da budu dva gola na utakmici.
Haj manje ce apaurina pit pitari sad