Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove sto misle da ce nas poderati samo da podsjetim da smo mi istukli Partizana prije 2 godine na slicnoj pripremnoj iako su svi najavljivali debakl ;)
NE LUPETAJ GLUPOSTI. MI MOŽEMO SAMO NA PRIPREMAMA PROTIV ZVEZDE,PARTIZANA,DINAMA I HAJDUKA. EVROPA JE NAJBOLJI POKAZATELJ,A OVI SU UVIJEK PROŠLI MAKAR 3 KRUGA. PRIPREME SU JEDNO (UIGRAVANJE NOVIH TAKTIKA,IGRAČA I SL),REALNOST JE DRUGO
Nadam se dobroj utakmici, i dostojan otpor Sarajeva veoma jakoj Zvezdi
Poprilično bolesno sve ovo do sada napisano, odustajem...
Za koji fudbalski klub su navijali starosjedioci u Sarajevu prije pojave komunističkog režima i FKS?
Za FK "Slavija", najstariji sarajevski klub.
što ne odgovori na ovo o Slaviji. mora da si friški navijač pa nisi znao da je slavija najstariji sarajevski klub. mislio si da je željo i sada popiša te frajer onako gospodski
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prijateljski???? Krasno
Koliko cu tu utakmica biti prijateljska sve zavisi od ovih nasih djikana koji ce otici u beograd da pokvare sve.
@Djokandodohrok E ovo je ocit primjer idiota koji samo dodje i prosipa svoje frustracije! Glupko...haj sad procitaj fino tekst pa pogledaj gdje se utakmica igra!
Udruzite se sa bracom Turcima Husrefe pa oderite te cetnike.
Poselamite prijatelje kada pokažu banere sa podrškom Mladiću i Karadžiću i kada razviju onaj " nož žica srebrenica"
hocel to delije ic u tursku
LJUBAV IZMEDJU DELIJA I HORDI ZLA (citaj cetnika i cetobalija) nikada nije ni prestala, sa tom razlikom sto cetnici smtraju da kao vbukovi imaju pravo na ovcu a ovca smtra da je Bogom dana da bude citnicima hrana. I TAKO TO. Muhareme poselami baku, bre more bre!
LJUBAV IZMEDJU DELIJA I HORDI ZLA (citaj cetnika i cetobalija) nikada nije ni prestala, sa tom razlikom sto cetnici smtraju da kao vbukovi imaju pravo na ovcu a ovca smtra da je Bogom dana da bude citnicima hrana. I TAKO TO. Muhareme poselami baku, bre more bre!
LJUBAV IZMEDJU DELIJA I HORDI ZLA (citaj cetnika i cetobalija) nikada nije ni prestala, sa tom razlikom sto cetnici smtraju da kao vukovi imaju pravo na ovcu a ovca smtra da je Bogom dana da bude citnicima hrana. I TAKO TO. Muhareme poselami baku, bre more bre!
Koji ovo pametnjakovic smisli? Bolje da su sa Mladosti DK zakazali
zamisli sad da nesto slicno organizuje Hajduk ili Dinamo pa nebi se smjeli vratiti u Split ali eto mi rusimo granice ako se napravi dobar rezultat a hoce jer ce grusti ovi sto igraju da se dokazu Terzicu...e sad kad ste najavili platite Hordama let makar njima 50 nek se cuje huk Bosne
Nabit ce HiN Zvezda 5-0
S njima igrat prijateljske, nakon onakve podrške Mladiću. Puuu!!!
@hogar_strasni Dobro prijatelju,sta bi neki trebali reci posle dzenaze Caci? Pola Sarajeva doslo..... Rat stao prije 22 godine,manite se vise izdkavanja.