Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joooj kad ovako prosipaju bodove ccc Svakako cestitke Velezu
Kako je ljepo citati sve ove komentare i shvatiti kako je SARAJEVO postalo kompleks svima redom, više prate tekme SARAJEVA nego svoje ekipe i to samo po sebi govori sve:) A što se tiče večesašnje tekme, kapa do poda i drugi put neče ni golovi izostati. P.S. A sad na megdan velikoj Borusiji pa da i dalje nabijamo komplekse drugima... SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
JBT vama je svaki klub s kojim igrate u Evropi veliki . . . Borusija je jedan prosječan evropski klub. I tako prosječan, je prejak za svaku ekipu iz BiH .Šta, sebi dižete cijenu s tim ? Ne kontam . . .
Koji kompleksi, preko 100 komentara na običnu prvenstvenu tekmu. Svima smo trn. Koliko god je tužno što nismo dobili sinoć, toliko mi je drago što samo o nama pričaju. Haha... Najviše komentara ubjedljivo ima od malih plavih. Sarajvo igra dobro, rezultat će doći, a vi ostali patite i komentarišite kad god neko prne u Sarajvu'!!! Haha!
Iznenadjen sam kako ispustismo dva boda. Ali ipak, svaka cast Sarajevu na dobro pruzenom otporu na domacem terenu i sa igracem vise. :) (Malo sale nije naodmet:)) Hajde dobro je, tako to ponekad biva, sad' idemo svi za Sarajevo navijati protiv Borusije. Naprijed Sarajevo!!!
Koliko vidim po komentarima sve smo interesatniji strunfovima, pa moze li jedan clanak o fks da se ne zakaci njih 100. Kakvi kompleksi
Pazi naslova "Bordo tim ispustio dva boda". Da bi "ispustilo dva boda" Sarajevo je trebalo voditi, pa da se završi neriješeno. Velež je ispustio dva boda.
To je zato sto su oni ''divovi'', sto su oni vec sampioni, jer su tako jaki , jer su naj, naj, naj . . . hahaha ,bumo videli, kako kazu u Zagrebu, bumo videli.
SA igracem vise pa ovakva nemoc,to samo govori da ce protiv Borusije da bude katastrofa
Nije htjela veceras lopta u go da si pita.
Dupovac je vec pokazivao da nije na nivou
Ako ce nam iko uzeti neke bodove, hajde neka ste vi. Mada mi jeste krivo jer FKS je fino odigralo ali bilo bi mi duplo vise krivo da nam je neko drugi uzeo bodove. Nema veze, Sarajevo je spremno gaziti i kod kuce i u gostima. Idemo po 3 boda protiv Mladost.
sunce navijaci = hz
Jao Klix kako uvijek zaboravite ovaj derbi: http://www.kakanj-x.com/treci-gradski-derbi-pripao-rudaru-navijaci-mladosti-opravdali-ocekivanja/
malo hordi na sjeveru iako se spremaju 400 baklji i 200 dimnih
falat sarajevo momak mi profulo na sportskoj veceras zbog vas pa ce sav bijes istrest na meni u krevetu ....
Bolje na tebi ,nego na nekoj drugoj :P
Kako su samo poceli kukati, psovati i cupati kosu nakon vecerasnjeg prosipanja bodova.Jedva cekam Borussiju da ih razmontiraju u svim segmentima i onda se nece moci oporaviti godinu dana kmeeeeeeee kmeeeeeeeeee
Vidis, malo se varas da cete vi igrati sa Borussiom to ce ipak biti poigravanje Borussie sa vama :))))) kmeeeeee kmeeee vec naslucujem elseriju katastrofalnih rezultata kola su krenula niz brdo :))))))))))))
sarajevo daleko najjača ekipa u državi,duljević,velkosti i stojčev niko nikad bolji trio nije imao,realno pričam,velež se taktički dobro postavio i veliki bod,lično me je strah kad budu sa željom igrali znajući da željo nemože izdržati 60 minuta onog tempa,iskreno prejaki
Njanjajevo + sudija 1 - 1 Velež