Komentari (275)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dominacija neka krene SAD!
Realno ova drina je taraba, ali ipak 6 komada je za pohvalu, vidjet cemo ih dalje, bitno je da su raspolozeni i zeljni igre, i poslije 5 golova.
"Na Drini iživljavanje" by Leon Benko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NIJE MESI NIJE DZEKO TO JE NAS LEON BENKO
Realno Sarajevo je opet dovelo pet igraca od kojih trojica nisu imali klub,dokaz da neznaju sastavit ekipu ....mozes postat samo sakupljac bodova sa igrom bez boje i mirisa evo opet se ponavljaju sa pricom o setanju kroz ligu Olimpik jedva 1-0 ,pa Siroki isto .a Zrinski umjesto da im uvali tri komada pokloni im gol,vise sretno nego spretno do titule,a najvisze su je i sanjali ....jos se Zeljo umjesa ne izgubi ni od Sirokog ni od Zrinskog pa im istopi prednost i zapetama divovima ,kakav bi to bio cirkus da ne osvojise titulu ,a malo je falilo da j..u m..mu Dini i Ibrakovicu ,.evo sad ko rasturili Drinu ,a kad dode neko jaci bit ce uprava napolje(zaboravise Borac kup i prvenstvo).....nista to neznaci ako nestvaras igru u kontinuitetu nekada je Leotar znao primit i osam komada ....ispast u kvalifikacijama za ligu prvaka u startu i nije sramota ako se ne kurcis al igrati sporo ko sa mindera bez zara za borbom i zalaganjem ,mozes da ne znas al moras da trcis ono bar umri muski
a cimirot ode za milion eura,svaka čast
Tanoguzani slave pobjedu nad klubom od koga je jaca FK Vrbanjusa.Cirkusu nikad kraja.Kakvi bolesnici oca mi.
232 komentara na temi o DIVU sa Koseva nakon obicne prvenstvene pobjede nad Drinom govori dovoljno o nasoj velicini
zato nisu mogli prici golu Lecha heh
zato smo sampioni BIH i odbranicemo titulu makar svake godine ispali u drugom pretkolu...
i ja navijam za Sarajevo al razocaran sam igrom protiv Poljaka , Dženo je solidan trener ali treba tu neko sa više iskustva koji ce srediti igrače
Ma ja neznam ko je onu drinu pustio u prvu ligu pa ko im god dodze od ovih malo jacih fasovace 3-4 komada.
zeljo ce izgubiti od drine
Neka od sviji izgubimo ali udbasi nam nemogu nista sto je najbitnije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam zeljovac i zeljo je strasno lose odigrao ali poslje 21 utakmice tek zeljo izgubio nema im se sta zamjeriti.
ti si zeljovac i sta trazis ovde?
Ajde dive podzingl ga
E ovih divova majko draga nemogu vjerovati pobijedili onu jadnu drinu 2 igraca na klupi i trener .Pa sto niste silu demonstrirali na pripremama sve tri utakmice fasovali po tri komada od leha ukupno tri komada.Ako vam je drina mjerilo snage onda nemogu vjerovatii.
Neko je morao iskihati ovo sve! Drina je prva naletila
po*isat cemo sve klubove u BIH Lech je druga dimenzija i nema veze s ovom ligom. pripreme smo isto jake sebi obezbijedili.... neko s Medjugorjem a neko sa Rijekom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ivica Osim na aparatima!
Bordo jadnici,bijes iskalite na Drini.U Poznanu ste trebali pokazati svoju snagu.Benkina mjesecna plata je veca od vrijednosti cijelog kluba iz Zvornika,jadovi jadni...Dino Merlin mi je drazi od vas,i neka vas je protjerao s Koseva.Na Piroti trebate i ostati.
Mi se naravno vracamo na svoje Kosevo jer smo gradski klub. Onaj ko je s Cirom dosao u grad - nek se tako i vrati u selo iz kojeg je dosao. Lech je druga dimenzija - neuporediv sa ovim bijednim klubovima u PLBIH. Zato cemo opet da osvojimo i odbranimo titulu u inat tebi i slicnim de*ilima.
vi ste sledeci, FCS melje sve redom ove godine
" divovi " slave jbt kao da su Lech_a dobili , vjerovatno ga jos uvijek sanjaju i odzvanja im ona dvica od prije para dana s graCkog stadiona ...
Lech je druga dimenzija - neuporediv sa ovim bijednim klubovima u PLBIH. Zato cemo opet da osvojimo i odbranimo titulu u inat tebi i slicnim de*ilima.
izasao clanak i ti napises kako slavimo? kako te nije stid? pa normalno da cu se radovati svakoj pobjedi zato navijam za Sarajevo. sta ti nije jasno?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sprdacina je počela sa malenim klubichima.....
Treba ukinut vijesti o ovoj šabaniji.
Idemo dalje, bez euforije i bespotrebnog dizanja. Volim te BORDO SVETINJO!!!!
Ma dzaba ti kao i svake godine poletite a kad jednu kiksate nema vas 5 tekmi
kameni, upravo kako si naveo me i ponukalo da napišem onako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad ce opet naslovi tipa USPAVANI DIV SE BUDI hljeb te ebo ko da su Real dobili
sta ces ti smradu pricati, prodjete drugo pretkolo i slavite po gradu ko da ste vi real pobjedili. ovo je obican clanak o pobjedi na sta smo svakako naviknuti. sad ne treba clanak da postoji jer smo pobjedili drinu. Pa i vas cemo i sta sada?
Samo se nadajte Zeljo ide u grupnu fazu polahko ali sigurno a vi mozete igrati premijer ligu i na sajmu sljive u Gradascu
PRIKAŽI ODGOVORE (8)