Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TI znas mater ti jebem! jebo ti buca potok sestru ! grbavica vam je puna jedino kad pobjedite nekog na strani a to je jednom u 15 godina pa je normalno da vas uhvati euforija !
90 % buca potoka navija za sarajevo i to je \"carsija\" i \"fina gradska raja\", e moji kompleksasi nastali ste od zelje i to je samo dokaz kolko ste primitivni kad se na to vadite - fol mali plavi i tako to... zna se ko drzi rekord na kosevu ( 40.000) a na grbavici redovno dobijate batine... vi ste mi neki huligani, ispravite me ako grijesim ali dosad ste se sa svakog gostovanja vratliki krvavi i porazbijani e moja djecurlijo ne mozete skupiti 2.000 na kosevu u plbih a grbavica vazda puna DRZAVA ZELJO- a torpedo na k.urac...
KO NAM ZLO MISLIO, O QRCU NAM VISIO Hz
Pa nije ni cudo sto manijaka bude vise na utakmicama, svakako je grad Sarajevo postao pun papaka i dosljaka, kad u mahali vidim ko navija za zeljA sve mi je jasno, sve go papak, cast pojedincima.
Kad zeljo igra i kad vidim face na trolejbuskoj sa plavim dresovima i salovima, uvijek mi drago sto ne navijam za taj papanski klub. Ne volim se rugati ali svega mi sve seljober do seljobera, nije ni cudo sto ih po ovim selima docekaju rasirenih ruku, a na nas juris kamenjem.
sta cu seljak sam stvarno odrastao na carsiji stanujem na carsiji pa valjda ugledao se na sve moje komsije sa carsije pa i ja navijam za FKS !
S\'a je Zega, seljacino!? Istina te boli ha? Ljakse i jos navijas za FKS... jao mjesavine. Hahahah :)
jebem vam sunce seljacko za nas seljaci navijaju?? a zna se ko u grad ne smije doci pizda vam materina majmunska ! abd da vam zrinjski uvali 5 komada kao na pripremama ! \"sarajevski mangupi fol kurac ste vi jebo vam kemal i fadil karovic mater to je prava slika jednog vaseg navijaca \"ilidzanskog mangupa !!!!
PA STO BJEZITE, MISEVI KAD GOD VAS ZAGANJAMO, BILO PRED DERBI ILI BILO KAD U GRADU. \"SARAJEVSKI MANGUPI\" STANITE NEKAD DA SE POBIJETE KO LJUDI PA DA VIDITE JE LI NAM IDE ILI NE IDE. PITAR
nemoj mi porediti želju i torpedo zna se sta je tradicija a sta je na silu oformljen klub za kojeg navija vogosca cijela i okolna mjestasca uglavnom drago mi je za vasu pobjedu nadam se remiju ili pobjedi želje sutra da osvetimo malo i vas jbga ima medju vama i sarajlija samo ostavite se tuce...ne ide vam gdje god odete ubiju vas ko stoke dodjite sutra u željine prostorije na tecaj samoodbrane :) TM87 SARAJEVSKI MAGUPI
limune neko ti je iscjedio mozak.
ovako, ne navijam ni za zelju ni za sarajevo..tj ne pratim zadnjih nekoliko godina uopce nasu ligu.. al koliko znam zeljo je USAO u tadasnji kup uefa (igrali sa nekim spanjolski klubom..Malaga ili Alaves, ne znam sad, ne sjecam se), a sarajevo cijelo vrijeme igra samo u pretkolima.... I BAS ME NERVIRA KAD SE PITARI POCNU DIZAT I KAD KAZU: \"dobili tri tekme zaredom prvi put u zadnjih 7 godina i mali meljovci se digli, da ne moze covjek ziviti od njih! dobijte nas, zavrsite na tabeli prije nas, izadjite u evropu, bilo sta, napravite bilo sta, pa se onda javite cigani! do tad: psssst!!!... Ovaj momak ocigledno ne zna sta je veci uspjeh IGRATI u kupu uefa ili IGRATI PRETKOLO za kup uefa.. pitari budite objektivni,,, jest sarajevo bolje zadnjih nekoliko godina...al je Zeljo OTISAO DALJE..
Kao i uvijek zna se da su domacini favoriti
Salko Zildžić.
Ali opet kad malo bolje razmislim, Listica ili Svinjski... Nema tu razlike! Hajmo Zeljo!