Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li nam vrijeme konačno da se nadjemo ispred saveza svi zajedno?
treba im majjkku jebati i njima i vici
za sta 7 minuta nadoknade???
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne moze sine njima Real nista..
Ja ne razumijem ovaj nas narod nikako, neki ljudi ko da su jucer tek poceli pratit bh ligu. Oni godinama u Savezu radu sta žele, a mi samo gledamo, umjesto da mi navijači i svi klubovi pravimo proteste protiv ove nepravde . Ovo neće nikad prestatit, dok mi sami nešto ne uradimo protiv ovoga. Svake godine uvjek isto, krade se, uvjek te iste priče. Ako mi sami nemožemo ovo riješit, nek nas uefa izbaci 100 godina iz svi takmičenja, jer ovo je previše! Sramota
Idite onom Čolpi pa se žalite. Ili idite na koncert Brenine snahe ciganke...yebali vam srbi sve po spisku, ušlje kratkovidne!
Posteni pitari hoce pravdu poslije pustanja 15 bodova da Borac uzme titulu. A i kupa gdje Borac njima pusta(vadi igrace prije penala i najboljeg igraca koji izvodi inace penale u 90 min- nema prosuzetaka) i korona titule. PRAVDA ZA ULAGACA MIRVICA
@mislis? Joj vi bi zeGu dali samo da osvojite titulu bijednici, al vas nece pa frustracije iskaljujete komentarima na druge koji su uspjesniji i bolji klubovi, MITHOMANS 88'. SUTI SAMO SUTI, SUTI MOJ DJECACE PLAVI!
Fudbal postaje toliko nezanimljiv zbog sudija potkupljenih , vecerasnja utakmica je primjer
Tegeltija organizator ZGrupe,i onda se pitate kad dobiju batine ko u Kaknju.To je bagra u crnome
Borac kao Juve u najboljim danima haha
Željivac,ali brate nisam ni za pitare ni za vicin tim,ruku na srce ćisti ofsajd ovdje mora pod hitno VAR da se uvede inaće vako nam propada fudbal.
Sami su krivi.Vide šta sudije rade i još im idu na ruku.Povukli se u 16 ko da sa Realom igraju.Onaj žuti ne zna loptu ispucati iz 16.E jbg
kako nije sramota Borca da se bruka sa tom ekipom po europi pa kvalitetna je jednako kao i Sloga Doboj ili Zvijezda 09 nemožete prvog pretkola proći godinama samo se brukate.Džaba vam sudije neće vam pomoći kad vas budu rešetali iz andore ili farskih otoka.
Ofsajd 100% Zasto nema VAR?! Sarajevo pokradeno…
Sudije će biti debelo nagrađene za ovaj spektakl. Em što su gol dali, em su Sarajevo kartonirali, ja mislim da ga nije dobio onaj što vodu donosi
Ovde prijavit sudce sa danasnjeg meca sa slikama i videom uz statistiku https://fifa.gan-compliance.com/p/Case
Jel Vico pomogo da Julardžija fuli "ceo fudbal" i da ga Makrić pošalje po ćevape - pitam za puncu?
Haman ovaj pomoćni Saša Matić
Nisam navijac, ali ovo je klasicno guranje Borca prema tituli. Uvijek im sudije pomognu, veceras pomocnik. Cista kradja, sudijska lakrdija na djelu. Taj Vico hoce da njegov klub najbolji, a mi jadni tu sramotu gledamo iz kola u kolo.
Zar nice bio opsajd kod ubacaja I Gola Borca,pogledajte ponovo
oPsajd ne, a oFsajd da