Turnir "Želimir Vidović Keli“
15
Sarajevo u finalu deklasiralo Olimpic sa 5:1
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neku igra u cast velikog Sarajlije, dok neki sa dosljama koji su nam papanizirali grad
svaka cast momci,,volim te sarajevo
MANIJAK UBIT CETE NOCNA MORA ZVANA : FK SARAJEVO .
NOCNA MORA ZVANA : FK SARAJEVO .
prvi trofej u vitrinama u ulici Maršala Tita broj 38 :) samo naprijed DIVOVI
Steta sto je ovaj turnir slabo posjecen...zar taj covjek nije zasluzio vise?
Keli je bio fudbalska i ljudska gromada od covjeka. Sjecam se dobro utakmica na Kosevu, kad nije islo ni Papetu ni Paji, uvijek bi se tu nasao Keli, da sutom sa 16 ili udarcem glavom zavali gol i tako izvadi utakmicu. Nikad iznevjerio ni trenera ni navijace. Zasluzio je da mu se spomenik na kosevu digne.
I naše F.K.Sarajevo je sve odobro krenulo čim su našu SDA istjerali iz vlasti,prvo evropski uspjesi a odlično ide liga i mašala turniri.Ako nas iz SDA iduće godine pohapse i pozatvaraju,Sarajevu ne gine grupna faza lige prvaka.
JA SAM BIVSI BORDO.ODIN, KOME NIJE JASNO I NE MORA ME CITATI. KAD MI UPROPASTE NIK JA GA PROMIJENIM ALI ME OPET SKONTAJU TAKO DA NE ZNAM STA DA RADIM?
@ODIN Hoce li ti mama sa svojom vaginom i pecatom u ustima biti na Bordo danu, cujem da ce ona biti nagrada za onoga ko da gol Bandovicu
Zaboravih se osvrnuti na našeg nekadašnjeg ljubimca Alena...., žao mi je tog momka što su njegovu karijereu upropastili kojekakvi menađeri i ljudi iz bivših Uprava, a tačku na I je stavio sam on zimus kada je napravio još jednu glupost u svojoj karijeri prevarivši sadašnju Upravu..., to mu svakako nije trebalo, jer da je ostao u velikanu FKS mislim da je još jednom mogao pronaći inostrani angažman, ovako će biti kao u onoj pjesmi (malo prilagođenoj njemu): Ko igra za menađere i zanemaruje taktiku završiće karijeru u slabašnom Olimpicu..... Šteta za njega..., mislim da je bio malo prisebniji mogao je napraviti sjajnu karijeru, bolju od Džekine..... Ipak, Alene sve najbolje.....
Sreca pa nije igrao Zeljo , opet bi tarpi kmecali kao nevina djevojka nakon sexa XD
JA SAM NAJINTELIGENTNIJI NAVIJAC SARAJEVA, I ISPOD PONIZENJA MI JE DA PISEM SA OVAKVIM PRIMITIVCIMA. IMAM DVA FAKULTETA I MOGU NACI AKADEMSKOG SAGOVORNIKA A NIJE OVAKVE PRIMITIVCE.
TROFEJ TROFE TROFEJ JE NAS JOS JEDAN PEHAR ZA NASE VITRINE BORDOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
JE B EM ZELJU U PAKAS
Šta reći osim BORDO RAPSODIJA.....
TREBA PREKINUTI SVE PRIJATELJSKE VEZE SA komsinicama I PREMA NJIMA SE ODNOSITI KAO PREMA listici. MI SMO DIVOVI.