Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalite se Gojku Susku i ponesite mu dron.Vi ste stranci u Mostaru!! ustasluk-Sarajevo 1:3 cao dovidjenja :D
svako ko zna bar malo o povijesti zna da Ustase nemaju veze sa Herceg Bosnom i nikad ne bi podrzavale ideju herceg bosne..i da bi se Pavelic okretao u grobu da zna da je postojala tvorevina zvana herceg bosna usred bih
Padaju ustase lagano. Sarajevo preporodjeno!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
O ovom terorizmu je Kolinda upozoravala. SARAJEVO, VOLIM TE.
Zrinja izgubio..pa? prvi smo i dalje. Najtrofejniji klub PL i ponos Mostara.
Gazi gazi Ustaše!
Svo vrijeme jos i u prosloj sezoni sam govorio da Sarajevo ima najbolje igrace u ligi i da je problem samo do trenera ali dzaba kad sam na pogresnom mjestu..
sad si se uzdigo a kad ti za dva tri kola dođe tamo neka Krupa vratiti ces se na zemlju
Gdje je onaj ASas ili kako već? Onaj što je prije mjesec još govorio da će nas oploditi u Mostaru? Selam od Kuzmanovića, Sarića, Rahmanovića i ostalih.
AS je na prvom mjestu BH PL
@ASas Za sada..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gospodski odgovoreno isfuranim i glupim provokacijama, laganini 1-3. Ništa slađe nema.. I opet se potvrdilo ono što govorim, dobar trener je pola ekipe. U ovom slučaju je to Husref. Kako je preporodio ekipu, odlično skautirano i spremljeno i za večerašnji meč, isto Barca igraju. A da ne govorim o Stanojeviću koji kida, Sariću, Ahmetoviću, Adukoru. Bravo!
Kako je predivno vidjeti moje Sarajevo u dresovima sa ljiljanima da pobijedi politički projekat Zrinjski uprkos podjebavanjima sa zastavom. Nek se oni bave zastavama, mi ćemo bodovima :)
Kazu bilo bi 6 komada da je nacisticka zastava bila na dronu. Ovako, samo 3.
baka obri se
Hustefe jebi mene i moju zenu!
"prvi 30 minuta" bravo pismena elito bosanskog novinarstva
E vidis tako je i petrovic prosle sezone razbio zrinjski u mostaru 4-0 i na kraju sve zasrao tako da ova licno pobjeda najvise moze valjati zelji i siriokome
Ne rise hljeba ti. Porediš Husrefa koji je najbolji trener ovdje i Petrovića koji prodaje njemačku maglu.
@damirhadzic, kako da ne, specijalno njima?? Svakako im jos jedno 3-4 kola do kraja? Polako nije jos ni pola reg. prvenstva? A gdje je liga za prvaka i sl??
Čestitam komšijama, osvijetlili ste obraz gradu Sarajevu, i ako gotovo uvijek navijam protiv Vas, većeras ste me obradovali!
NE SRUSILO...NEGO DEMOLIRALO!!!!!😂😂😂🍻🍻🍻🍻🍻
MA BRAVOOO MOMCIIIII🍻🍻🍻🍻🍻
Covic i Kristusa na haparatima