Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAS JE EMIR ALEX FERGUSON !!
Čestitke Sarajevu na pobjedi.
Što se Posušja tiče, previše su naivni, ali su ih i suci dobro sabotirali svojim odlukama u zadnjih par utakmica. Onu lakrdiju protiv Borca će Posušaci teško zaboraviti. Suci, bolje vam je da se iskupite jer se s Posušacima nije pametno zafrkavati.
Cak 5 mjesto u jednoj od najlosijih liga Evrope.Ko ovo prati treba doktoru na pregled mozga.
Evi ih sada ce njihovi navijaci odmah prvaci,juce posusije ostalo bez igraca da bi sarajevo pobjedilo tanki su ko planinski potok.
Kakve cipele kakvi pitari, sve jad i bijeda...sudije pomagajte ako za Boga znate.
Nije jos gotovo generalno pospremanje, nije realno ni počelo, nadam se da će čika Mirvić to ubrzat do polusezone, pa makar kupim za polugodišnju...
Gazi bordo sve do titule....FKS❤
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kad sudac natežr za Bojac pitari spominju majku savezu, sad kad je Sarajevo imalo povlašten sudački tretman "mudro" sute.
E cuj sa Emirom obućom !! Pa da i sta znao o fudbalu napravio bi nesto za sebe !! Jadna majko na sta spade onakav klub ...
Nikad nije kasno,može i sada napraviti i izgraditi sebe mlad je
BREAKING NEWS. Sarajevo, klub iz grada od 300.000 stanovnika pobjedilo Posušje, momčad iz sela od 4.500 stanovnika. Pri tome je preskočilo Velež, prvoligaša iz sela Vrapčićii došlo na 9 bodova razlike do Zrinjskog koji ima jednu utakmicu manje.
Ja samo ne znam kome smeta kišovito Posušje?
Grozna sezona Sarajeva i odlična sezona željezničara i razlika je samo 3boda 😂
Ako uzme jos 2 iduce to ce bit jasno ko dan da su igraci otjerali dudica, isto ko da nikad prije nije vidjeno, emir obuca je trener za mladje uzraste daleko od seniora al eto nadam se da grijesim
Ne sumnjam da će Sarajevo izboriti opstanak.
Ma nikakav mahalski tim. Tužan direktan crveni karton mladom igraču. Zadnja linija je za Federalne. Sarajevo je u beskonačnoj krizi, ono na početku sezone je bila mala omašja.
Ne zna se koja ekipa je losija danas bila
Nek krepaju dusmani!! FKS 1946♥️