Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz tebe su tvoje Horde,ti si opet šampion ‼️‼️1️⃣9️⃣4️⃣6️⃣🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️
Dobro došli u Banoviće. Dođite, pobijedite i slavite zasluženu titulu, Nemoj da nam pravite sranja po gradu.
hjoooj čuj parole...dobro došli u banoviće city...evaj,enaj,etaj,evođi,enođi...hahaha
Hoćemo titulu, titulu na Koševu !
Ne gleda se međusobni duel zbog toga što su se igrale tri utakmice u jednoj sezoni. Gleda se gol razlika koja je na strani Sarajeva ali se do zadnjeg kola može promjeniti. Tako da ako obje ekipe pobjede danas ne može biti proglašen šampion. Piscu teksta bih predložio da se informiše prije objave.
@BosanskiZmaj2015 Sarajevo ima gol razliku +46 a zrinjski +21. Zrinjski mora zabiti 26 golova do kraja a Sarajevo ni jedan.Ako danas obadva kluba pobijede, Sarajevo je sampion.
Apsolutno ste u pravu ali matematički je moguće, ovo sam više napisao zbog pisca teksta koji mora znati pravila ako želi pisati ovakve tekstove. Meni je draže da vi osvojite titulu nego tamo neki Svinjski.
Mi smo divovi!
Jedite govna mi smo sampioni! 🏆🏆
... svaka cast
Dupla 👑👑
Riješeno