Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi nismo klub. Mi smo neuspjeli eksperiment. Nikad vise na utakmicu. Nek Dzaferovic gleda.
Sabrina quravelo, mrs iz Sarajeva. H_bo li te onaj ko te doveo. I Sefikovu kcerku nabiti u pakas.
Moj reufe djeca nam se smiju
To je taj poslije Dynama drugi klub u regionu Bahahahahhahaah
Daj treci tim,stid me vise djeteta...
Kanta
Generalno liga nam je za krac posebno ovi kao veci klubovi
Zar vas može išta više šokirati na Koševu 😅😅😅😅
Ne kontam kako neko uz riječi "Sarajevo" i "poraz" može još da doda i riječ "šokantno"! Šta je tu šokantno majke ti? Pa "Sarajevu" da nije sudija i para jedva bi s "Đerzelezom" izvlačilo bod!
hahahaha SDA u klubu preuzima vidi se
to je ta liga radujte se odlasku Pjanica u Besiktas
hahahaha
Ne gode (h)im plavi
Ne moze se ugasiti skola fudbala i očekivati neki napredak, jednostavno zemaljske sile to ne dozvoljavaju 😉
Sarajevo trenutno ima tim za sredinu tabele, sto se prije naviknemo lakse ce nam biti. Sve dok imamo pet do sest penzionera u timu , jedno tri do cetri igraca kaja bi bila na klupi u regionalnoj ligi nema nama naprijed. Nek nam je bog u pomoci s ovakvim timom. Cast izuzetcima.
svi kritikuju upravu i uredu, a sta je sa ovi. primadonama od kad su osvojili onu polusezonu ko da su zaboravili igrati jer im ne plaćaju ko prije, jel vas barem stid
Ocito je SDA umiješala prste i ne pise se dobro