Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A.ll.ahu ek.b.er!!!! Najjači smo!!!! Titula na Koševu in.šA.ll.ah!!!
al opet dovoljno da pokrije svu tvoju zensku familiju
Ma vidi babne i sina na slici..Eeee moj Suljicu nisi ti ni za Fk Ozren ! Sramota ko sve igra u ovom Fk Sarajevu-uporedba nekad Turkovic,Milenkovic,Grujic,Milosevic,Bucan,Saranovic,Mesic,H.Handzic a sad neki drugoligaski igraci tipa Haskica,ovog Suljica,Kene,Bajraktarevica itd..Jadno zaista !
na hadi.sonu je bio papa i kr.stio ga, zato ne ide torpedu, dovedite si vaseg vodju zukorlica, re.isa, i ha.l.aima mu.t.eveliju, nek prouce me.v.lud i rastjeraju kr.s.c.anske se.j.tane..
hahahahahahahahahaahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahah, \"PA STA JE OVO HORDE, GDJE STE SAD, NEMA VAS PREKO 500 BGM. JADNI STE FAKAT, ZALOSNO, JADNO, SRAMNO ITD. UGLEDAJTE SE NA MANIJAKE KOJI DODJE 6-7 HILJADA PROTIV PROSJECNE EKIPE KAO STO JE ZVIJEZDA GRADACAC\"
nikad l.evat i neces cuti tekbir sa sjeverne tribine..Prvo sto takve stvari nisu za tribinu, a drugo sto na sjeveru ima i drugih vjera jesil skonto..Nisu sve muslimani l..evat jedan
Zanimljivo, ni jedan jedini komentar navijaca mlitexa i listice se ne bavi njima, ali ni jedan ne moze proci bez komentara o Hordama i Sarajevu. Ljudi lijecite se, ozbiljno, nije zdravo sekunde, preoptereceni ste.
brčko-pičko.....smijesan si
KOMEDIJA OD KLUBA - KOMEDIJA OD NAVIJAČA - VAZDA GLUME DIVOVE A VAZDA GA PUŠE I VAZDA SU DONJI ....
Haj sto si dosadan i glu.p vec sto iznosis netacne informacije , proslu sezonu smo travnik pobijedili u 89 minuti iz slobodnjaka , Hamzagic strijelac. Boze pomozi ovom bolesniku .
U daljini cuju se kao gromovi auto putem prolaze kao vjetrovi Odlaze na dalek put ko to moze znati samo neki stoper ljut sto ih prstom prati Motori, motori, motori motori, motori, motori
Samo hrabro Bosna i Portugal će pasti, ova hercegovanca mogu vam samo zaviditi na reprezentaciji ...
Koliko komplexa na jednom mjestu. :)
Široki Šampion.... Sarajevo je kupilo utaknicu s Travnikom... Mi smo uzeli bod u Trebinju a nasi konkurenti Sarajlije pardon Sandzaklije su pali u Trebinju
...pet poena ispred vassss
u redakciji preuzimaju clanke s Dnevnik.hr a kad svoje napisu pune su gresaka
dze ste divovi