Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Serem vam se u usta prosjecni pitari koji nisu odgledali 5 tekmi na Kosevu a ovdje su top sa komentarima kako je ovo sve jadno i kako smo losi. Pobijedili smo u evropskom takmicenju u gostima. Nabili koeficijent i klubu i drzavi. Kraj svake price.
A jesi li ti stvarno zadovoljan prikazanim, pa nisu povezali 3 pasa da valja, odbrana katastrofa, a golman je opet prica za sebe, iole ozbiljnija ekipa bi nam dala 3 komada za poluvrijeme.
@ZlatnaDolina Evo ja sam redovan na Kosevu pa kazem da smo prelosi i jos zadugo cemo biti takvi. Nekad smo ovakvim ekipama nabijali po 5-6 komada na njihovom stadionu, a sad strepimo od faula na 40 metara.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ajmo razbijte diskoteku,zapalite bosnu,neka Sarajevo poludiii i izbaci firencu ili malu atalantu...
E CUJ BANTAS IM DAO GOL, PA STA CE BITI KAD DODJE NEKI RENOMIRANIJI KLUB. PRIMICE PO 5 GOLOVA NAJMANJE
E nek ti Tuzla city prima od renomiranih klubova, ili ne?
idi glasaj za onog svog senada jjebo te on, vidis da si glup za fudbal
Prosto je nevjerovatno da nas golmani već godinama ukopavaju u Evropi: Prvo Bandović: Zeta, Kukesi, Borusija, pa ovaj Pavlović: Zarija gol sa centra i ovo danas. Negdje drugo bi bilo dovoljno da dobije šup kartu.
Da mi je vidjet ekipu koja moze da funkcionise na +40° C. Bravo DIVOVI, n Kosevu ih trpamo i onda cekamo Fiorentinu!
i fudbalerima banantsa je bilo isto +40, nisu oni na 20 igrali i ne treba traziti opravdanje u tome, vremenski uslovi su bili poteskoca i jednima i drugima al po svemu sudeci solidna partija sarajeva :)
Pa i njima, zato je drugo poluvrijeme i bilo mrtvo, Sarajevo prestalo napadati, oni nesto napravili dvije prilike i to je to, ali da se igralo otvoreno cijelu utakmicu Sarajevo bi imaljo ubjedljiviju prednost
Moze bolje. bice bolje, idemo dalje fali jos par pojacanja i bice puno bolje, hejteri papa
To je zato što su Srbi
Bravo za F.K. Sarajevo i ako vise preferiram Zelju al svakako cestitke na pobjedi
Bravo, pozdrav iz zapadnog Mostara :) Idemo i Zrinja da dobije!
@Arnel925 Zajedno do boljeg koeficijenta :)
Cestitke komsijama. Da i jedni i drugi prodjemo dalje.
ponovo popisam navijace sarajeva koji su tvrdili za halilovica da je star cigan i da nije za sarajevo.Momak je nosilac igre u Sarajevu
Dobar rezultat, igra ce biti bolja. Cestitke od zeljinog manijaka!
SVAKA CAST ALI OVAJ RAHMANOVIC NEMOZE I NEMA KVALITETA ZA FK SA
Ako gledamo ovu tekmu, i ako gledamo pogotovu 2 poluvrijeme ceka nas jedna teska sezona, puna nerviranja, i borbe na kraju za evropu.... A da ne pricam protiv Atalante ispasti rutina... Sve u svemu lose hajmo opet tražit izgovor bilo je 38 stepeni 😂
Iskreno na izgled loše odigrano cak sam pomislio da ćemo izgubiti čistu utakmicu. Za 7 dana revans mora se bolje igrati. Uvijek i samo Saraj'vo u ❤️!
Tanko ovo Husrefe. Opet sablonski djaba igramo pripremne.