Komentari (402)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E tugo moja ne pratio ja vise ovaj fudball
Zeta 1 - 0 Suljic
If you\'re reading this, you\'re all set, padrenr!
nije jela , nije bor, ubio vam MARIBOR..
401-i isti k.u.r.a.c kao i 400-ti
obrukali smo nasu premier ligu
400-ti heheheehhehe
ovo je dokaz koliko su losi i da je levski bio kao nas radnicki popusi se divovi zetuuu haa haaaa e nek su jesu se bili digli nek su od seljaka ispali bolje od levskog da su ispali ovako bruka ziva!!!! v o l i m t e z e lj ooooooooo
Prvo za njanje: A jest vas Marijan nafurooooo . . . Divovi ovo, divovi ono . . . Đe ste divovi :))) Na -17, a ove godine mozda i na -20, ko zna ! Sad za mog Zelju : E moj Zeljo, jesi vidio sad dokle si mog\'o dogurat, a? Sad protiv Dinama, pa kom obojci, kom opanci, a ovako . . . Nikad necemo znati. Moras se izdici, moj Zeljo, iznad ove kanta lige. Moras biti TATA svima. A posebno ovima anamo. FORZA ZELJO !!!
sljedece kolo Zeta - PSV, Sarajevo - Gabela....
Drago mi je sto je Zeta prosla, samo zato sto su pametnjakovici iz Sarajeva opet potcjenili tu ekipu i nisu im dali nikakvu sansu za prolaz, iako je rezultat iz prve utakmice bio vrlo aktivan. Tako se ne igra protiv ekipe koja dolazi iz najborbenijeg naroda na Balkanu, sto su pokazali i na Olimpijadi na kojoj mi nikada necemo nista napraviti, jer nemamo mu-da, a pameti da ne govorim.
divovi, nemojte se brinuti! vašem sarajevu je cilj dupla kruna (kao i UVIJEK!!!). znači, još ste u igri...HAHAHAHAHAHA
Bila je dobra kvota na pobjedu Zete, namjestaljka se vidi iz aviona. Kod gola Zete osam igraca torpeda u protivnickih 16 metara . Pa takvu taktiku nebi ni Pape napravio. Husejinovic prebaci i golmana i prazan gol 20 metara a igra fudbal citav zivot.
mauahahaahh.... BANTUSTAN je propalo g.o.v.n.o.
BRAĆO PO BOJI, SVI SMO MI K\'U\'R\'A\'C, BRAĆO PO BOJI, MORAMO OTJERATI MAFIJU IZ SVETINJE !!!!
ah sto mi je milo em drago!!!ahhahahaha
KATASTROFA-KAKO SU IGRALI IGRAČI SARAJEVA..NERAZUMIJEM I KAKO SU DOSLI TAKO DALEKO SA ONAKVOM IGROM......ONA IGRA JE ZA DRUGU LIGU A NIKAKO ZA PREMIJER LIGU