Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav Borac kakvi bakaraci !!! TZ
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA
fk torpedo smijesan klub i navijaci sta se pitari kurcite kad vas je na domaćoj utakmici na kopu max 500 torpedo - UDBAŠI željezničar-LJUDI NORMALA
BRAVO ŠIROKI
Nisi bio na utakmici. Sudije nisu bile na našoj strani, penal čist k\'o suza... I nisu svi navijači zviždali, samo pojedinci sa istoka i zapada.. Nemoj pisat kad ne znaš šta je bilo!!
sever cemer :)))
ne mogu vjerovati da nas obavjestavate svaki dan kad je dzeko u manchesteru prno ili koliko je dodatnih dlaka ispalo sa senijadove kose u moskvi. a ni rijeci o rukometnoj utakmici u banjaluci i rezultatu koji odlucuje prvaka BiH za ovu godinu. redakcija na baterije. hem nepismeni hem ionako veze nemaju.
pa gdje si ti timmy moj dok ti zelj\'nicar igra u zenici?zasto ne pratis svoj tim,nego patis za brojkom hordi?Pa uporedi vas i nas prosle subote,kada su se utakmice igrale u identicno vrijeme,jos vama Velez gostovao,sa njima imate rivalitet i sve,i opet nas je duplo vise bilo.Slika je sa pocetka utakmice,ako te bas zanima.
svim timovima u nasoj ligi je ovakva posjeta ili jos slabija.Steta ali stanje u fudbalu je takvo,da je cudo da ima i ovoliko(bilo je za par stotina vise na sjeveru nego sto je na ovoj slici,vjerovatno je sami pocetak utakmice).Naravno,izuzeci su utakmice u kojima gostuju FK Sarajevo i NK Zeljeznicar,jer tada u tim mjestima gdje gostuju jedan od ova dva kluba,je vanredno stanje,i neke derbi utakmice kada posjeta bude odlicna.
Posjeta je mala zato sto je praznik,a i utakmica nije zanimljiva..
dobar ovaj velez vec poceo prodavati utakmice osigurali opstanak i moze im se sledece godine 2 liga.
ja seljacke ekipe igraci igraju u Legea dresovima a golman brani u Nike hebo kantonalnu ligu:)
Eto BAKINE DIJECE na koševo ubrzo nece vam pomoć 10 sudaca!!!!!!
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA heheheheheheheheheheheheheheheheheheeheheheheheheh aaaaaaaaa papanluka majko mojaaa
još smo ovo kolo na trećem mjestu ,a slijedeće peto ili šesto živi bili pa vidjeli.
joj nam ruznih dresova majko mila... cuj legea... pih fuj
hahah jao bijede k.itarske pate se na svom terenu jadovi u 90. minuti jedva pobijedili pa najveci ste jad u ligi pravi ste torpedo smijesni, a publiku da i ne komentarisemo 350 HZ(homo zajednice) doslo sa sve redarima i klupama obje ekipe hahah al treba ih svatiti vecina navijaca im je iz vogosce, ilijasa, ljeseva pa dok dodju do koseva godina.... e moji divovi da znate koji ste jad i bijeda ne bi se nikad pojavili na tom iznajmljenom stadionu....