Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala zvijezdi! porazom borca, veliki smo korak napravili ka evropskoj ligi i novoj invaziji hordi zla u evropi, kao prošle godine u pragu gdje nas je bilo preko 1500. ps. skretničari, povucite nas za bordo prijatelja :)
Bravo Sarajevo, bravo Horde Zla !!!
www.renesansna kraljevstva.com Renesansna kraljevstva je igra moci i ambicije. Unutar zajednice igraca, u malim gradovima i pojedinim kraljevstvima, mozete drustveno napredovati, te steci bogatstvo i utjecaj. Ona će vas provesti kroz sfere vodstva i cestitosti, kao i odanosti i nemilosrdnosti. Mozete izabrati i drugi put te zivjeti mirnim povucenim zivotom, uzivajuci u cistom zraku i toploj atmosferi, opustajuci se u nekoj od lokalnih krcmi i na vasem posjedu. Zaigrajte igru Renesansna Kraljevstva i pomozite Kraljevini Bosni da postane jos jaca nego sada.
http://www.youtube.com/watch?v=CJ2AYvjpf9o BITI SRCEM VEZAN, U TOME LEŽI SNAGA!
@Dimitrijevići Ovo ja više ne nazivam SLUČAJNOST....., od 27 komentara vaših je više od pola....., time pokazujete našu veličinu.... hvala vam.... Drugo, mi se ne furamo na ove rezultate u ovom kukuruzištu...., kao vi, vi pobjedite klubove u raspadu, koje nemaju ni direktora ni Upravu (Čelik, Sloboda, Rudar.....) i odmah priča veliki Željo, država Željo, hvala ti Amare i slične gluposti....., time ustavri pokazujete koliko ste MALI, a sa klubovima koji imaju Upravu i direktora se patite (Široki, Borac, Olimpic, sa nama, pa i Travnika da spomenem)...., ja se vašim komentarima ne mogu načuditi koliko kompleksa niže vrijednosti leži u njima....., ipak biti 70 i više godina niko i ništa, pa onda u Republičkoj ligi biti nešto, to je za vas neprocjenjivo (pričao sam puno o ovoj nazovi ligi).... Što se tiče posjete psttttttttt, nemojte nam vi pričati o posjeti..... Čestitke Bordo bijelim i nadam se da će forma ove izmjenjene ekipe do Evrope biti prava..........
Jedi g o v n a !!!!!!!!!!!!
svak na svoje a vi naravno u pekaru ;)
doci ce nam mali radnicki fudbalski klub, nikako veliki jer se zna ko je veliki fudablski klub ;),
Kako se poceo provodit ANEX 7- svak na svoje, sjever zjapi prazan, ali je zato foca opet puna....
Ludnica, nas 50-ak je pravilo extra atmosferu...Navijanje svih 80 minuta utakmice!!1 Orislo se... Igra za 10, pao je i nugodni rudar!!! ISKRKENO NIJE BILO 2000 LJUDI, ALI HVALA NOVINARIMA STO KRIJU BRUKU I NE SLIKAJU FINO TRIBINU...
slusati velida torpedovca kako samo sto neplace neprocjenjivo hahahahahahahahahahahahahaha .... http://youtu.be/69SAZWpFjOQ FORZA ZELJO !!!
nije nikakva provokacija al kako vas se nije moglo skupit bar 1500. Pa Željo je za vas institucija
Ja mu da i lige .sto bosnjak moze shebat to nemoze niko.grca velez sloboda celik a jedinstva i iskre ni na mapi.pa nemoze samo sarajlice igrat fudbal.elhamdulila draga moja bih.hosime poguraj malo i ostale.
Manijak sam al mi idu na k.u.r.a.c ovi kompleksi od strane manijaka i hordi al fkt :D Svaka cast komsije \"Zeljo nije Zeljo bez jakog Sarajeva\" ;)
komicno - neki drsovi imaju reklamu VAKUFSKE BANKE a neki nemaju , svasta
Pa bolan pogledaj vas na koševu hahahahahaha ocam više navijaca ima Olimpik na otoci XD Invazija ! hahahahahahahahahahahah
aha u gradu a ne izmedju grobalja periferije