Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DIVOVI
ponadali se strumfici da ce 1 biti hahah al nece nece bogme moc jer velki divovi ce doci
Čuj Sarajevo se vratilo na vrh tabele, Kako se može \"vratiti\" na prvo mjesto na kome se već nalazi? Željo je kaskao i kaska dva boda, još nije stigao Sarajevo a kamo li da je prešao, pa kao eto Sarajevo se vratilo. Kolo je kompletno kad se odigraju sve utakmice, tako da je razmak od dva boda ostao i nakon ovog kola.
hajmo raja, ima nas 14. To su horde zla.
@??? http://www.klix.ba/forum/horde-zla-p7831865.html
to Amar hoce da bude malo zanimljivija liga da pusti malo ovaj Torpedo na prvo mijesto da osjetimo malo taj rivalitetjer ocito on kako je doso Zeljo izdominiro ligu ! a gdje su sad oni navijaci torpeda koji su pricali da Manijaci dolaze na utakmice samo kada zeljo pobijeđuje !? pa vi jadnici izgubite jednu u travniku i nema 60 % navijaca i vi cete nekom o tom pricat
E najjaci je ovaj sto kaze da Borcu nije sviran penal. Kralju Borcu je sviran svaki moguci kontakt sa igracem Sarajeva. Suljic dobije zuti karton jer malo jace udje u duel sa jednim igracem Borca, a taj isti igrac udara Suljica i ne dobija ni opomenu. Sramota je sto pomocni sudija koji je bio blizu istoka, ne dize zastavicu dok Hadzica udaraju 2 igraca Borca. Debeli krmak je masina - Ronaldo BH PREMIER LIGE, a vi sugavci mozete samo biti ljubomorni. :)
Rekoh li ja: Polako \"manijaci\", pa nije odigrano kompletno kolo...Prvo skoči, pa reci \"hop\"...
koji ste vi hadalji sto vodite ovu stranicu pa ni drugog gola niste u stanju postavit a kamoli dva dzekina.obicna ste zuta stampa,al zato nek ste se po gradu malo reklamirali
Igrači,bravo HORDE.Biti srcem vezan u tome leži snaga.GRMILO JE KO DA JE NA STADIONU 30.000:)
DUPLA KRUNA I OVE SEZ U DOLINI...1921
Jedno pitanje : Ko je Vojo ? Vezano za ovaj trans : \"Pocivaj u miru Vojo\"
♥REPUBLIKA SRPSKA♥
Nisi poslusao nik BRK, ti haman navikao na deracine svoje mame od strane Bordo Armije
Uz pošteno suđenje pao je još jedan političko-Komitetski klub...., svaka čast BORDO BIJELI DIVOVI.....
DŽABA VAM SVE! TITULA JE NAŠA... VOLIM TE ŽELJO
sta je ovo tamagocijem snimano ba