Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijam za Velež, ali ovo je jako Sarajevo. Moćna igra, puno opcija. Ako Kosevo bude ispunjeno, niko boda nece moci osvojiti u Sarajevu!
Ovo je zbog bureka
Asmir Sejtan Suljic
Heiliger Strohsack.
Dudicu futavcu mali iskompleksirani nisi ti slucajno izabro ove levate za debi
Levati pa utrpaše 7 komada.
Raja na istoku se zabrinula. Kazu kome cemo psovati sad.
joj kad vidim komentare ovih sto stalno smaraju MOZDA JE VRIJEME DA SE VI PROMIJENITE !!! KAKVI STE VI NAVIJACI SAMO KUKATE NAPISI BRAVO I IDI DALJE!!
Gledaj Dala Varesanovica, vecu nogu ima moja treba, al' haj nek' ga stari gura
Poslje Feđe Paulinu za trenera?Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku
S kim igraju u Evropi?
Sa starom ti. Kažu da ce biti i penali.
Volim svoje Sarajevo vec 5 decenija bez rezerve, ali ovo je prijateljska sa klubom još niže razine od nas... Pisete kao da smo u LP nekog pobjedili, a ustvari ovako isto su nas nabili i to kad smo bili najbolji.
I poslje dođe jedan Zrinski i po starom, sjaši Murta uzjaši Kurta.
kako su vrh dresovi
Dudic sa Satajevom ide daleko u europi i prvak Bih.Dok Amar sa Velezom ce biti truba.Nije on za Veleza on je dosao samo zbog para koje Velez trenutno ima
Samo sto su Amar i Velez u Evropi al fakat...Dok Dudic i Pitari istu sanjaju u narednoj godini.
Fino fino, optimisticno, svaka cast momci! Samo jako!!!!!
Koja ptica prva propjeva, prva se i usere.
@ilirija7 Greska...Tvoja materesina mi je otvorila usta...Ali ona donja...I to ona malo okruglija kroz koja si ti izas'o. Tj.iz druge klase.