Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se igra kad Gosp. Jesic otjera napacene zvijezde i alkoholicare
Jbala vas Drina...Pohvalite se da ste s lahkocom savladali drinu....Ljudi na treningu Kukuruze beru....Sad ce mi Manijaci lajkat komentar al obi su i gori
Meša zovi Dulju!!!
Momci kao Rusemovic, Cimirot, Hodzic, Duljevic, Kovacevic, Hadziahmetovic, Subic, i Arslanagic moraju dobiti priliku u reprezentaciji cisto da se prodaju u jace klubove, a ne da mi uvijek molimo boga da ce nam dijaspora izbaciti neke talente. Moramo forsirati nase domace i mladje igrace jer u njima je buducnosti. Nemoraju oni igrati 90 minuta ili 45 minuta, ali moraju dobiti priliku da nastupaju za BiH cisto zbog rast njihovih cijena i da mogu sve vise napredovati. Vidili smo koliko je repka pomogla Cimirotu samo zbog njegovog nastupa protiv Izraela i momak je se prodao u fin klub u dobroj ligi gdje se moze sad probiti negdje puno bolje ukoliko se dokaze. To mora repka raditi sa ovim ostalim igracima, prodati ih u lige iz kojih mogu preci u lige petice jer nije realno da mi prodajemo nase igrace direktno u Bundesligu iz BPL. Nemamo vise izbora, sve manje i manje igraca imamo van BiH.
To i jeste rješenje. Izbaciti pola repke, svakako su se prodali a ubaciti mlade iz BPL. Ako ne budu pobjeđivali barem će se truditi.
Ovi stariji igrači se kurče nešto, kontaju nezamjenjivi. ccc
Raduje me proljece u bordo boji uz neke zvuke SAMBE :d
Seljajevo razvaljuje dobiti Drinu nije bas lako.Sad ste sve probleme rjesili.Koji kompleksasi stare mi ovo nigdje nema.
WHO IS YOU ?
-10
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čestitke bolesnicima sa koševa. Od srca.
prvo razlike u jedinicama,a sad se u DESETICAMA mjere,između nas i malog Želje
A ovaj tz.napaćeni novinar E.B. stavio Saraj'vo iza Lištice,uprkos boljoj gol razlici i međusobnim omjerom.fuj tornjak zenički E.B. šugavac
Jesenja razglednica Zvornika;priroda i pogled od milion dolara
Uz tebe su tvoje hordeeeeeeeee Ti si opet sampionnnnnn !!!!!!
Nazalost Drina sve dublje tone...Ipak nesto su mi plavi drazi....
Hvala.
Još samo sutra da bude rezultat "OK" i sve udure
kompleksi
Teren je pravi hahahahahah
u Novom Sarajevu -10