Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi na Kosevo da pregazimo Listicu...mora nas biti vise!
Jaka titula 😂😂😂
Kao veliki navijac Zeljeznicara, silno zelim da Sarajevo postane sampion Bosne i Hercegovine. Bolje i vi nego oni smecari dole! istjerali ste Velez sa stadiona, popalili im trofeje, prefarbali ste stadion u nekakve sahovnice....klosari jedni, svi dobro znaju kakav ste klub.
OVO NIJE FUDBAL OVO JE STVARNO BRUKA KODA SU IGRALI RUKOMET. BRAVO ZA BORDO TIM ,, JA STO SU CELIK IZBUSILI. ,KAKO KAZE JELENA KARLEUSA. NEMOJ BRE DA TE BUSIM. HAAA
Bh Fudbal karina kurceve , da nemamo ono malo igraca po Europi bili bi ko Gibraltar
Nadam se da će napokon pasti rekord stadiona Koševo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, sramota je da preko 20 godina Željo drži rekord LOL
Bravo, Torpedo Udbaspor! Derete i pod pritiskom, a ne kao onaj Višćin Başakşehir. U zadnja dva meča uzeli bod. Sreća pa je i Galata truba.
Bravo, Torpedo Udbaspor! Derete i pod pritiskom, a kao onaj Višćin Başakşehir. U zadnja dva meča uzeli bod. Sreća pa je i Galata truba.
Kad zaigra bordo tim Horde zlang su uvijek s njim Iz kluba sa Koševa su saopštili da je promijenjen jedan član Nadzornog odbora - umjesto Lim Meng Keona izabrana je Nguyen Thi Quy Phuong. Nguyen Nam i Ken Choo su zadržali svoje pozicije.
Mi smo za sve vas ATALANTA! 😘🏆
@zasarajevo Pa o tome i govorim u zadnja četiri kola 20 golova primit smiješno i žalosno, nisi me shvatio možda u prvom postu. Ali nema veze zadnji 5-6 sezona je uvijek bila borba za opstanak ovo sad sredina tabele domet a na godinu se fino pojačati. Zrinjski će past u Zenici eto vidjet češ. L.P.
Zrinjski na aparatima!
strava ba
izgleda da @zasarajevo ili nije još sišo sa prepune Koševske tribine ili nije uhvatio wifi??!!
U Zagrebu ozračje ko u NiciZe
Boja fesa, boja dresa..naprijed Saraj'vo. Treba ovako i Listicu ispratit
Čelik primio najviše golove ove sezone
Razbilo , od stakla ili od krvi i mesa ?
@Srebrenick polupalo , razbilo, slomilo su riječi za stvari a ne za ljudsko biće .Šta se razbilo kad je dao dva gola? Odbrana ? Lopta? Golma?Stativa ili prečka ?Kopačka.............? Koristite riječi koje priliče !!!!
Smrdii Zenicaaaa
@fbUser1554119280 smrdi ti mamina pichka