Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IGRAJ BORDO BJELI OLE OLE !!!
naprijed. naprijed, naprijed. naprijed sarajevo
Moze li mi neko reci kada je Sarajevo zadnji put bilo sampion???
ih davno je to bilo čak navijači Sarajeva pričaju djeci bajku jednom davno davno davno.... :)
vidi meljovaca kompleksasa sto prate naslove i teme o SARAJEVU.
al pazi molim te naslova...kao da su vec prvaci ili kao da su vec 5 godina zaredom bili prvaci pa je sad logicno da i ove godine krece taj "put" ponovo...nidje veze...
Još jedna najava titule, a svi znamo kako to obično završi :)
zadnji 10godina čitam ove naslove klix ima sve spremno kopy paste isto ce biti na kraju sezone navijači Sarajeva ce morati sačekati šansu iduće sezone ;) i u krug samo promijene naslove xaxa :)
Bordo obojen klix vec vidi jajajevo kao prvaka kao da su ih ovi navikli na titule stalno mada pehar vidaju svakih 10 godina
Kakvom bolan naslovu? O cemu vi to Klix? Vec unaprijed odredili prvaka, a guglanjem i ukucavanjem pojma "sarajevo sampion" izlazi "jeste mislili zeljo sampion"? :) Bez zajebancije. I toliko o titulama.. Nego malo ohladite, dug je put do toga i nikada ne potcjenjujte Zeljinu mladost i skolu fudbala, sto se vidjelo i juce iz prilozenog..
nije samo Željo imaš široki imaš Zrinjski oni su u rangu Modriče po osvojenim titulama ;)
Sretno pitari
a jeste se bili uzdigli nakon norvezana dok vam grci nepokazase dije vam je mijesto :(,ko visoko leti nisko pada
Nek' se prvi tim malo odmori, zaslužili su. Plakalo, Kostić, Mitrevski, Kallasi, Protić, Radovac, Kovačević, Duljević, Handžić, probati Anđušića i Bilbija da se dozove više, vrijeme bi bilo majka mu stara.
igraj sarajevo igraj i pobijedi
KOŠEVOO
јбш ту звезду...