Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Simpatizer sam Zelje!!! Ali zasto nebi vjerovali u pobjedu,pa cak i u prolaz??? Zabijes prvi gol!!! Recimo njihov igrac dobije crveni karton,..... I ja se nadam,pa hajmo reci cak i vjerujem u prolaz!!!Jedino tako rastes,ako si postavljas visoke ciljeve. Sretno Sarajevo.
Stilic panj!? Dedera ti meni navedi JEDNOG igraca FKS, eto ne mora biti "vas" podmladak, da je negdje uspio. Hajde, JEDNOG! A Stilic da je kojim slucajem igrao, na Kosevu bi bilo 0-5. Magarac. I zbog takvih uhljupa kao sto si ti ce mi biti drago kad bude 3-0 za Lech.
Sretno konama u nemogucoj misiji
HA. . .HA. . .HA . . .
Vaginice plave će većeras biti na aparatima
Sretno pitari. Vas manijak.
Odigrati srcem pa šta bude. Niko im neće zamjeriti kad pokažu volju i htjenje. Kad se vuku po terenu i skinu gaće a tekma nije ni počela, to onda ne valja. Sretno !
Uz malo srece i timskog rada a kvaliteta ima dovoljno sj@bat cemo lech! :) I ako ispadnemo sta je tu je Lech je ipak veliki evropski klub koji vrijedi 20m eura i ima najmanje 10 igraca koji vrijede oko miliona i vise! Step baj step ovo drugo predkolo ce za koju godinu biti za nas lahka prepreka :)
Smiji se ti do zore ali sama cinjenica da je Sarajevo prije Tana vrijedilo 3 do 4 miliona, u vrh glave 5 a danas 10m nije mala stvar... ako te j@be ljubomora, zao mi te!
Nisu to "dobre namjere" ... naravno da je on dosao sa interesom ali fazon je u tome sto je on dosao na pravo mjesto u kojem interes imaju obje strane a to ce se vremenom i pokazati, vec se polahko i pokazuje. Nas interes se uveliko ostvaruje a njegov bas i NE ali ipak vjerujem da on ima nekog interesa tu i ako nije na vidjelu... Posto si ti pametan DEDER mi reci s kakvim je to on namjerama dosao?
A tek tri nula koji bi tek to rezultat bio, jer triput je triput!
Dzaba raju palite
ajd ne serite, ko da ste barcelona, ***t te! cuj vjeruju!
Navijaci Sarajeva su najveci vjernici... Samo oni vjeruju da mogu proci Lecha
@Smrt, jel ti to Јovica Stokić pričao ?