Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno komšije
Sretno pravim komsijama ...TM87
ove utakmice su važnije od cijelog prvenstva, ovdje se grabe pare
svi u napad jedan je HASE!
hvala klixu na provali : citat " Bosanskohercegovački predstavnik ima mnogo teži zadatak od Sarajeva". Text je o širokom pa pomozite mi da skontam klixovu geografiju. Ko je odakle? 😎
A šta imaš igrati pametno i disciplinovano. Ako ne možeš ovim poluamaterima zabit 3 komada, nisi ni trebo izlazit u Jevropu. Pavlović, Šabanović-Šofranac-Mujakić-Pidro, Hebibovic(Šišić,Resić)-Adukor-Stanojevic(Mustafic)-Halilović(Tatar), Velkoski, Ahmetović. 4-4-1-1, i udri!!