Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posudili smo ga jer smo svjesni da je teško procijeniti njegov pravi kvalitet zbog lige u kojoj je igrao. Sve covjek rekao u jednoj recenici, koji smo mi jad i cemer, da je ovo doslo od njemaca talijana pa ajde, ovako dodje nam da se zapitamo oko cega se mi raspravljamo cesto ovdje, kae sarajevski div zrinjski najtrofejniji celik sloboda velez zeljo svi smo u govnima..
Prvi put pročitah da neki predsjkednik fudbalskog kluba kaže jasno i sa argumentima zašto se Bosanci teško prodaju. Svi vidimo koji broj je za nas dobrih igraća odmah dobio povratnu kartu. Ima ih u svakome klubu.
Iz vitrine, iza tankog stakla, iz dženeta, izvan našeg pakla, uramljena, kao da je nova, gledala ih slika Asimova. Sretan rođendan, legendo Sarajeva! "Sine, Hase je tuk'o Engleze, Švabe i Ruse
Treba se organizovati i bezbolnim palicama kurve, biznismene i kvazi bordo prijatelje - hinjice!
Oprosti im Husrefe, ne znaju sta rade! UPRAVA NAPOLJE!
U jednoj rečenici popišaše premier ligu bh. Cao zdravo