Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DZABA I PENAL U 95. MINUTI DZABA SVE
kapic penal puca fuj
Sloboda prosula bodove
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jedino da sudija zabije gol umjesto vas
Sudija je sudio posteno. Mogao je brat bratu jos 2 penala izmislit (nisu bila) koliko su se ovi manekeni valjali u 16, da je htio. Penal je bio zasluzen.
koliko silji bandic
KO VISOKO LETI NISKO PADA
Ko da se Sloboda tu nista ne pita! Potcjenjivacko-navijacki naslov
Dudiću marš u Vrapčiće konjino
Fildžan klub
Bukvić Semir unosi nemir
Naslovi za fk sarajevo identicni kao za dzumhura…
Rijad Kobiljar ne moze igrati ,Cirjak ce biti dobar kad mu pridruzi Đokanovic. Sarajevo slabo igra po krilima Centafor nije primio nijedan centarsut , gol koji je dao bio je pas van.16. Musa je kao bek dobar u ofanzivnom dijelu.u defanzivi ne postoji i sve golove sto.Sarajevo primi.idu preko njegove strane. Sad je pitanje sto se prodao Mujakic kao i sto odose Tatar in Rahman korak od titule.
odlicna igra a rezultati ce doci...podrska Fergusonu nasem
Nemoj te grlom u jagode polako liga ima 30 kola
40% sa plate svima mislim da je fer
Jedva klošari dočekali ,centar svijeta FK Sarajevo sladite se još malo Div sa Koševa će biti šampion
Centar svijeta? Div? Simin han 1-5, Igman 2-0. Kakvi li su patuljci ako su ovo divovi. Odvadi malo
Gamad koja komentarise a nije gledala utakmicu da mi lupi minus. Knozi psetine. Sarajevo je dominiralo cijelu utakmicu, Sloboda se branila u najtipicnijem bunkeru. Dudicu i Sarajevu fali jedan level da moze da rijesi ovakve utakmice. Problem na stoperima je ocit, to ce ih tek kostati. U zavrsnici fali strpljenja i snage.. igraju dovoljno brzo do 16 terca i onda nemaju pravih rjesenja. Fedja to pokusava dokuciti a vjerujem da hoce. Sloboda je zeznuta.. ceka svoju sansu i bum
Evo ti minus
Sramota na koji nacin i silu pokusavate pobjediti. Padate ko foke ne bi li penal bar dobili!
Dudlic Fedja
Vico lopove ti si kriv.