Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ispod pet komada protiv Levskog je dobro
I na kraju neko nadje opravdanje za ovu sramotu. S ovakvim pristupom ocekujem kakve rekorde Bugari da obore
Znali neko kako se zove ova Muzika ? Hvala
Moze li mi neko objasniti kako ovaj stadion ima dozvolu za nastupe u evropi a recimo grbavica nema? znam da je grbavica odron od stadiona, da wc-a nemaju i da posaju jedni po drugima ili u najboljem slucaju ako se docepaju kakvog drveta ali... bez sale, stadion hiberniansa je ODRON, pa pogledajte te stepenice, \'travu\' i sve ostalo???
stace biti u sledcim utkmicama kad su primili 7golova u dvije utakmice jos su imli slabije protivnik.bice kanta za nabijanje adilovic jos sta bi bilo da nemate djete slobode husejnovica on vas izvlaci.on kad vam ode do zime eto vas sljedece godine u 1federalnu l ligu heheheheh. jos imate abicije da osvojite duplu krunu smjesno sami sebe zavaravate.od vas ce biti bolja srebrenicka gradina iaju bolje igrace i poznatije.
A šta misliš trebali našu državu ukinuti ?
adilovicu umrle ti ... mrs odakle si dosao papak jedan
Joj Adilovica xD gluho bilo :D
Ovaj kvalitet fudbala se prije 90-ih vjerovatno njegovao u Kallinoviku, Ustipraci, i ostalim BiH vukojebinama. Danas nastupati u Europi sa ovim kvalitetom fudbala i ocekivati rezultate je vise nego sramota. BiH fudbal ne da je dotakao dno, dno je davno probijeno i predsoje mukotrpne godine rada da se dodje do dna.
Kako bi volio da samo ovaj jovic ode pa nista covjek nije pokazo na klupi,prosle godine porazi na kosevu i nerijeseni rezultati,drhto da nas neko nenakanta,jedno poluvrijeme dobro drugo lose i tako ev 22 utakmice covjek uigrava sastav i nezna gdje skripi ccc.JOVICU AKO VOLIS SARAJEVO POSTEDI NAS BLAMAZE I IDI.
joj,jeste li čuli da je moguće da će se utakmica između BiH i Latvije za \"EUROPSKO PRVENSTVO 2014\" odigrat u Širokom Brijegu ili u Banja Luci (naime naši stadioni ne ispunjavaju uvjete)... ako moramo odlučiti ja bi rađe da se to desi u našoj federaciji znači u Širokom ali se bojim ponovno rata!
Ovaj se Adilovic mora maknuti sto prije...kanta kakve nema na balkanu....mrs u svoje selo
Široki mi nije baš drag zbog političara iz tog grada ali priznajte da jedino oni u ovoj državi igraju nogomet
MALO ODBRANA , UGLAVNOM LOŠ GOLAMAN /adilović/ PROTIV ŠIRKOG ZA ŽELJU KADA JE BRANIO NEŠTO SLIČNO JE PRIMO I ATOMATSKI JE OTPUŠTEN.
Pravda za Dilavera!!!!
i ovaj golman sarajeva bi mogao malo na klupu prezasicen je
Smijem se a place mi se