Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU....
mislim da ni delije, a i grobari više u toku prvenstva ne spominju kosovo, koliko to rade lešinari u banjoj luci. kakvi sve kompleksaši žive u ovoj zemlji, hoće da budu veći srbi nego oni iz srbije. pa zar više nije to sa kosovom isfuralo?
Sarajevo nikad nije znao fudbala da igra. Pravi levati majke mi
Gledaj navijace slavije pa ne reci da su Turci XD Forza Željo !
pitara bilo na koševu ko na malo većoj dženazi...
da hoće ovaj zrinjski ispasti a željo šampion...
@swert Jeste, ali malo sutra. Pogledaj koliko je Hordi bilo u Gradašcu kada je Sarajevo gostovalo.
hahaha vise manijaka u gradaccu nego pitara na kosevu...
Bordo Odin, kad vam na psihijatriji dopustiše kompjutere?
Nego onaj penal za borac nije nimalo sumnjiv AHAHAHAHAHAHA
sjedi 1
Na Kosevu je danas bila manja grupa navijaca Besiktasa , prvo su bili na zapadu , zatim su presli na sjever , sve korektno...Pohvale
Jadno i cemerno!Ljudi nas razbili prvo poluvrijeme..ko onog s br 3 stavi da igra ..e eeee Mirza svaka ti cast,pa on nemoze igrati ni u Ozrenu..A ovaj mali PRCO br 10 s ciljem svima vadi zivce...Hajd ti u tursku pa tamo sam sebe driblaj! Gdje si Messi nismo te prepoznali...AVDIC uh taj AVDIC jel dotakao loptu neznam mozda 2 puta i 3 puta dodao dobar je On neka ga Mirza jos..Odbrana nula tj. ovaj princip igre daleko cemo dogurati,nema nama bodova u gostima to mozemo samo sanjati!!!
Vise mi imamo posjete na gostovanjima, nego pitari na domacem... hhhh
da oće Svinjski ispast...
Hajmo Celik! 0-1 i Mostar zadovoljan. :D
BRACA TURCI SA NAMA PROSLAVILI POBJEDU NAS SRBIMA