Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pobjedite svaku tekmu 1:0 i bice ekstra
Navijam za Zelju al drago bi mi bilo da prodju dalje.
Hej majko mila protiv ekipe iz San marina.... Pa ja da sam novinar ne bi dozvolio da se ovakva vijest objavi... pa bruka, dno dna. pocrvenio sam dok sam citao... To je isto ko da pisete o koridi u Cevljanovicima... i to je veci kvalitet nego ovo fuj!!!!11
Idemo dijamanti za Memu !!!!!!!!!!!!! pokazite da ste vrijedni glavnog grada ........ Za horde sto uz tebe stoje !!!!!!!!
Idu autobusom da se mogu vaditi na umor i dug put ako zijane. Ipak je to cca. 18 sati putovanja. Bolje da su isli brodom iz Splita, bar bi spavali ko ljudi na brodu.
Ako budete "igrali" kao u sarajevu po vas treba poslati GRAS a ne Globtur. Globtur je za gospodu
Kazu da gazda nije dao ni jedan dan godisnjeg, najboljem igracu Libertasa, inace pizza majstora u lokalnoj piceriji... :) Eh majko moja, oni se nadaju pozitivnom rezultatu... :/ Muko moja, pitarska, jadna i udbaska...
13.golova u 3.tekme ste primili.Dakle vas bi poderali i ovi amateri.
Zar nisu 14?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemamo se sta nadati IMa da ih bijemo nogom :D
Neko na put carter letom (Zeljo) a neko busem Kladanj-Olovo (maleni) .....
Sa onakvom igrom mogu se samo nadati ******u
Koja je kvota na Libertas? Obećavam da ću dobijeni novac dati u humanitarne svrhe za pomoć kompleksašima koji ne mogu ništa osvojiti.
Po čemu znaš? Gdje su ti dokazi, dokumenti, tužbe i slično što bi te navelo na te zaključke? Vi ste toliko ogrezli u svojim kompleksima i iracionalnim fantazijama da ste mislili da smo Gradini platili da igra neriješeno sa vama. Ono, plati Gradini i oni će magično igrati kao Manchester. Full logika.
Kom ese prizanju golovi kada lopta ne predje crtu :) Cijih je 6 utakmica bilo blokirano na kladionicama. Slujano...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa ako ne prodju pekare, vodoinstalatere i keramicare onda stvarno trebaju prestati da se bave fudbalom i pocnu npr. vaterpolom ili odbojkom