Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bordo Bijeli !
I ovdje pjena
Budale jedne. Ponos cast vam je velicine jednog cevapa. Jebbo vas Citluk da vas jebbo. Kompleksasima, klerofasistima, koji vas mrze iz dna duse, ostavljate pare.
1. Hrvati pedokatolici imaju trečćinu vlasti u BiH, a polovinu u FBiH; 2. Hrvati pedokatolici na teritoriji BiH na kojoj su većina su stvorili najpedokatolitičkiju i najaparthejdniju teritoriju na svijetu; 3. Da je hrvata pedokatolika 50%, a Bošnjaka 10% Bošnjaci ne bi smjeli ni pisnut i bila bi im srušena sve i jedna džamija; 4. SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i HRVATSKOJ DJECI koji misle da ta izdrkotina treba da postoji...P.S. IZABRAĆEMO VAM GA
@bajaizkraja Pa vi hrvati pedokatolici trošite zrak drugim ljudima i trebate se liječiti, jer ste u oba rata u pokušaju da prisvojite dio BiH osuđeni za najmonstruoznije zločine, ali ne odustajete.......s vama nije nešto u redu djecu vam hrvatsku pedokatoličku........... SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i HRVATSKOJ DJECI koji misle da ta izdrkotina treba da postoji...P.S. IZABRAĆEMO VAM GA
Dok FK Sarajevo bude boravilo u Čitluku u centru grada ćemo izgradit džamiju i hamam, a pored džamije berberski centar za sunećenje da pripadnici ugroženeg naroda mogu doći na estetsko sređivanje penise. Tako Čitlučanke neće morat ići u Mostar da ih Bošnjaci seksualno zadovolje na pravi način ko do sad. Moći će to uraditi i njihovi muževi.
Nije vam pametno bit tu za vrijeme kolindinog posjeta samo kazem
@4Gardijska ma neka bolan,ostavljaju nam pare
Jos hrvatska igra rukomet kafici ce biti puni zatvorite se u sobe