Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRETNO BORDO DIVOVI! MOŽETE VI TO!!!
ovi i peterac imaju
Atromitos-četnici_______Sviii viiiii četniciiiiiiiiii, viiii steeeeee pičkeeee najvećeeeee, nositeeee noževeeeee ne smijete na šakeeeeeeeeeeeee
Mislim da največe čestitke zaslužuje ona grupa momaka koja je kombijem išla u Norvešku podržati Sarajevo. To je ljubav prema klubu jebiga.
popraviti odbranu, pojacati sredinu, izbaciti bilbiju a ubaciti duljevica - i mozemo se cemu nadati aBda. Dejo - Puzigaca, Dupe, Ivan, Baric - Gojko, Radovac - Dulja, Stojcev, Okic - Velkoski.
Bandovic Kallasi Mitrevski Dupovac Protic Cimirot Okic Stojcev Radovac Duljevic Velkovski :
Protiv GrkLJANa moramo zbiti redove i popraviti odbranu. Haugesund je pokazao ko nema mjesta u prvom timu, u evropskim utakmicama. Sve prilike Haugesunda su stvorene po lijevoj strani Sarajeva i svi golovi su pali poslije prodora i ubačaja po istoj, gdje smo imali "igrača manje" u vidu Puzigaće (u Norveškoj napravljen penal poslije ubačaja sa te strane, na AFH-u, takođe, primili gol poslije prodora po toj strani). Ako Uščuplić ostavi Puzigaću na klupi, a ubaci Protića, koji je bolji u odbrani od Puzigaće, problem u odbrani bi mogao biti riješen ili barem koliko-toliko popravljen. Jednostavno, Puzigaća nije dorastao za neke "velike priče". Nadam se da je i Dženan Uščuplić to uvidio i da će reagovati na adekvatan način. Vakat je! Trebao ga je izbaciti još u prvom poluvremenu u Norveškoj, ali ga je, na žalost, ostavio, iako je bio najlošija karika i svaki napad je ispadao i bio najveća opasnost za ostvarivanje dobrog rezultata i prolaska dalje...
Sarajevo je pobijedjivalo vece i snaznije protivnike nego Atromitos sa puno slabijem kadrom. Sad kad imamo mnogo bolji tim i stabilnost u klubu, vjerujem da mozemo daleko u Evropi.
Čestitke Sarajevu za do sada, i puno sreće ubuduće.
Do kada ce se naslovi tipa " Jedini predstavnik u evro..." vezati za Sarajevo......dajte malo i vi ostali se bar malo potrudite......probajte bez para odigrati koju posteno, isplati se pa vidite NAS DIVOVE. :)
Tu im je kraj....
jel po novom formatu nakon treceg pretkola ima jos onaj play off protiv treceplasiranih iz lige prvaka pa tek onda grupna faza? ove sarajevo moze proci
Ako mislis na treceplasirane iz grupne faze lige prvaka, razmisli jos jednom koliko ti pitanje ima logike...
nenene nego jel play off igraju sa onima koji izgube u zadnjem pretkolu lige prvaka? nije mi jasan play off i ko protiv koga tamo igra. mislio sam da je ovo zadnje pretkolo i da, nakon grka, sarajevo ide u grupnu fazu. a logicno da treceplasirani iz CL upadaju u drugi dio grupne faze euro lige :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako Bog da i to ce mo preskociti za dvomec sa velikanom na Kosevu!!!
Sta reci za DIVOVE nego da su najbolji :D
eto uđe i jedan BH tim na kraju u "evropski august"..
Samo ih stisnimo od prvog zvižduka i na terenu a i na tribinama,pošto se previše kurče kako su najboji...... jooooooojjjjjjjj jebaćemo vam mamu grčku
A ima li gdje Širokog hahahahhah
Bice nam pravo zajebano. Prosle godine je ovaj Artromitos pobijedio AZ Alkmar u gostima sa 2:0, ali su ispali jer su kod kuce prvu utakmicu izgubili 3:1. Kako god u revansu su AZ dobili 2:0. U prvenstvu su bili treci, odma iza Olimpijakosa i Aeka. Recimo jedan Panthinaikos je bio u prvenstvu iza njih na cetvrtom mjestu. Nije nimalo bezveze ekipa i nije sramota ako ne prodjemo. Ali, mi smo najveci klub u drzavi i ovo je svakako uspjeh za bh ligu!!! Jedini kao i uvijek osvijelimo obraz države!!!
Nećemo se zanositi ali nije nemoguće :))) F.K.S do groba