Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kompletnu zensku familiju od 18 +ti selamim
Baš me interesuje, jedva čekam, da vidim kako će Adžem protiv Slavkinog bunkera. Znajući Adžema kakva je to stručnjačina, sa onom mrtvom defanzivnom 4-2-3-1, jednim igračem završnici ... onim silnim "tečnim pasovima" i "konstantnim" pritiskom na protivnika bojim se da ne nabuše Slobodu. Šalu na stranu, ako Adžem ne napadne, a neće, onda bi lako mogli popušiti fazon jer mislim da će Sloboda nekako uvaljati jedan ćorak a mi njima teško ijedan ako ne budemo ofanzivniji.
danas bi moglo biti puno kikseva
Veceras igra veliki Željo protiv malog x a! veceras mali x ode na pred zadnju poziciju gdje realno i pripada!
Ako danas ne pobijedimo, možda će uprava skontat da nije do trenera, već do nekvaliteta ekipe..za godinu dana su uspjeli uništiti ono što je azmir stvarao 3,4 godine...
Najveca greska Vam je sto ste otjetali Azmira! Bojim se da Vam se slicna prilika nece ponuditi zadugo!
saltcity-tz Pa naravno da je do ekipe, dzaba ti i Murinjo ako nemas igrace...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dolaze nam štrumfovske balerine večeras, pustite ih prvo da se okupaju, da ne bi na terenu bazdili kao goveda.A onda karinđanje po golu. JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, SLOBODA TUZLA !!
posalji mamu kod mene i ako se vrati neokupana pocet cu navijet za tvoj sugavi tim, smijes li pizdo ?
@bestsince1946 hahaha sta je šta pjenite jazavci....miran, k nozi dzukelo smrdljiva
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pitari zijan vam je u bijeljini
dva X-a :)