Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posto obje ekipe nemogu vise nista ni dobit ni izgubit, vrijeme je da se derbi igra za gol vise. Pa da bar malo ovi navijaci uzivaju u derbiju.
Adžem je protiv Širokog uvježbavao kako je kad te protivnik ponižava za Evropsku ligu
kad su dosli imali su Odovića dobrog trenera i smjene ga,posle njega Mulalić,kostic,petrovic,adzem.. 100 igraca ni jedno pravo pojacanje.Oda zaradio 1.500.000 u evropi,Dzeko kad je presao u romu isto tako, 2 miliona bajic i hadzija. milion mi skupili za 10.godisnje karte i uplate ostale, prije toga bilo skupljanje za stolice,preko 1 mil. prosle godine od evrope i oni napravili tribinu i fale se,a nama se smije drzava. jos je bilo od igraca para ali treba mi vremena da sve lijepo upakujem.poz
@Skinhead1921,Jesi li ti na nekim drogama,ili si stvarno prirodno retardiran,da ne kontaș trenutnu situaciju na "tabeli".Ako si na drogama onda se još više napuši ,ali k***a.Ako si rođen kao retardirano dijete onda ti opraštamo, jer sve je od Boga-nažalost.
i ovaj derbi bez golova!
zasto?
Adzemeeeeeeee
Misimoviću, nije ovo Mexamix. Vi ste najveca ubleha od rata na ovamo. pojma nemate. fatajte se posla koji znate, fudbal ostavite dr. Osim! Mi Željini navijaci moramo se dici i rastjerati ovu bagru oko kluba, jer sve sto su napravili napravili su od nasih para, dzekinog trasfera, prodaje bajica i hadzije i td.
Na cemu si ti majke ti? Puko si k'o balon.
@plavobijeliko te placa?
Sto ovako od pocetka niste igrali. u pm
Osim je za Adzema izmislio fudbal