Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za igru, ne pamtim FKS da je imalo bolju igru. Evo i danas po ovakvom vremenu i terenu su se mogle vidjeti dobre akcije i kombinacije, stvarno odlično. I to falila tri standardna igrača, ali zamjene pokidale, pogotovo mali Mujakić. Hebib isto odličan danas. Uz pojačanja u odbrani, ova ekipa će biti bombon. I moram reći da je i ovakav teren tri puta bolji od onog na Grbavici. Bravo svima!
1946 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Do zadnjeg dana zivota mog !
Bijela lopta, uzasan teren, padavine najavljene davno. Pitari jel vas stid za one prozivke i zajebancije?
https://www.youtube.com/watch?v=CpzUf8M4T-c
Tezak teren svakako.
Jedina koja je ostala cista od zlocina i genocida,a ipak je svi mrze.Bit ce ona na svakom mjestu ubuduce.Hvala momcima koji su postavili na internet snimak https://www.youtube.com/watch?v=BuAt2frdLjM
Rutinski. Ovaj Borac je gori od Čelika. Ne mogu se ovim opravdati za derbi.
Je li to taj teren koji vi toliko hvalite da je bolji od Grbavice?
Jeste, to je taj. Sve očišćeno, spremljeno, uključujući i naglašene aut linije. I tokom čitavog meča je bio sasvim pristojan, jer si mogao voditi loptu i odigrati pasove, za razliku od golubarnika.
Offroad 4x4 fudbal.
ZAslužena pobjeda od 3:0. Kao što sam prije pisao Musemić je trener koji voli iskusnije igrače, što je potvrdio i danas uvodeći kadeta Ivetića pri kraju meča, valjda da skuplja iskustvo... Mujakić jedan od mladih igrača o kojem sam ranije govorio da treba igrati, je pokazao da je izvrstan štoper , i zaslužio je i prije da igra m a ne da mu štopera igra na 5-6 mečeva Ivetić.. Musemić se je svojom izjavom poslije meča posipao..
Ti si lud, ti našao nešto protiv Husrefa pričati. Poklopi se!
@Terminatoor1 Husref je dobar za ekipu koja šeli da se bori za titulu, čovjek će uvijek između iskusnog i mladog a talentovanog igrača odabrati iskusnog... To nije trener za FKS, jer sa tim rezonom nećemo biti najbolji, a finansijski nismo jaki ka Dinamo ili Partizan... valjda shvataš da ovdje igraju iskusni igrači koji ne mogu igrati u jačim ligama jer nemaju kvalitet. O tome ko je lud dalo bi se prodiskutovati, a Hus sa srednjom nije baš blistav primjer..
GOOOOOOLLLLL!!!! hANDŽIĆ 1-0 trenutno 1. Zrinja 37 2. Široki 35 (-1) 3. Željo 35 (-1)
a sad pravac Banja Luka.
Ako je GOŠK - Gabeoski omladinski športski klub, jeli TOŠK - Tešanjski omladinski športski klub? Otkad u Tešnju govore ŠPORT?
Pa kaze..."za vodstvo gostiju iz BL"...
Borac zaslužuje ligu za opstanak. Užasno dosadna igra, malo golova (10 u 17 kola), tipična Grčka u PL, koja bodove osvaja obranom. Krupa i Radnik daleko iznad.
Bravo GOŠK