Na današnji dan prije 31 godinu
0
Sarajevo na prepunom Koševu odigralo 3:3 sa HSV-om
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
stara dobra vremena
jutros kombinovani tim FK SARAJEVA savladao FK IGMAN 7-1 golove za nas postigli H.HANDZIC 3 i nastimao 3 BAJRAKTAREVICU i jedan postigao Jasmin CAMPARA...
Bio na Koševu, pobjego iz škole, iako je direktor Huso Balić strogo zabranio odlazak na tekmu. Nikad bolje atmosfere i punijeg Koševa, hiljade zastava, ova djeca danas to ne mogu ni zamisliti. Sarajevo sa svjetskim velemajstorima Papetom i Pajom, egal sa tada najboljim evropskim timom. Hamburger je tada bio kao Barca ili Man Utd. danas. Još da nas ne sjebaše sa 3 crvena u prvoj tekmi, moglo je svašta bit. Najboljeg desnog beka svijeta Kaltza, Paja slao po ćevape i po tri puta u jednom driblingu. Neponovljivo i neprocjenjivo!
@ gol - pushikurche genocidaški
BLJAK... BLJAK... Koji pogled unazad... umjesto naprijed mi vjecito nazad... FUJ
PITARIMA JE DOMET KAD IGRAJU NERIJEŠENO,TO IM DOĐE \'FANTASTIČNO\' MI IMAMO SVOJ STADION ZA RAZLIKU OD VAS KOJI SE NEMATE GDJE OKUPATI.PISALO SE PO NOVINAMA DA NEMATE VODE...ŠTO JE SVAČIJE,TO JE NIČIJE.OVOM\'ABUZENZETU\' PREPORUČUJEM DA SLUŠA \'GRBAVICU\' JER PITARI NEMAJU PJESAMA OD KOJIH SE NAJEŽIŠ
neka je tebi Mladost iz Lištice \"multietična\". Za tvoju informaciju za sarajevo igraju i dans neki: Šćepanović, Arsenijević, Cesar,... P.S. Koševo je rekord popunjenosti imalo u proljeće 1982.godine na derbiju Sarajevo - Željezničar 2:1, fantastična utakmica, preko 55000 (kapacitet prije postavljanja stolica na sjeveru, istoku i jugu, a nakon renoviranja za ZOI 1984)..
al\' nas raka ovaj merdanović, pa dokle više?!!!! MOJ GRAD MOJ KLUB!!! HORDE ZLA
a sad gubite od čobana iz širokog rbijega kako vas nije sramota? i vi neki irgaci vi ste k od miša..
bio sam na toj utakmici...jednom je bila prica da je na onoj sarajevo - zeljo sto su isto na ovoj stranici spominjali bilo vise gledalaca ali nije, na ovoj je bilo vise. ja navijam za zelju pa smo isli da gledamo hsv jer je to tada bio evropski jak tim. ne znam kakava je ovo prica iz teksta, ko je ovo pisao sigurno nije bio na utakmici, hsv je bio neuporedivo bolji, imao masu prilika pa je atmosfera vrlo brzo splasnula, hrubes par puta sam izlazio pred golmana i mogli su pobjediti sa par golova razlike.
Bio, gled\'o, plak\'o poslije utakmice. Da li ime negdje video da se kupi? Najbolja utakmica koju je Sarajevo ikada odigralo, samo nas Rajkovic i Merdanovic sjebase... Steta.
OVo je dokaz da nikad nismo nista napravili u Europi. Uvijek nam je nogomet bio trecerazredna europska liga.
BIO TAMO, GLEDAO, UŽIVAO, KAO KLINAC OD 10 GODINA... VALJDA SE TAKO DANAS OSJEĆA NAVIJAČ MANCHASTER U, ILI BARCE... UGL. NI NALIK NA OVO DANAS... I MOŽE SE PRIČATI O DERBIJIMA, NEGATIVNA ENERGIJA SE NABIJATI, AL NALOŽIT SE NA OVAJ FUDBAL... TEŠKO...VALJDA SU OVAKVE TEKME PODIGLE LJESTVICU PREVISOKO.
@MANIJAK \"SAD KAD NAM BUDU PRAVILI GRBAVIC....\" Znaci od drugih (citaj: drzave) ocekujete da vam stadion pravi koje ce te onda zvati \"svojim\" i povrh svega imati damu i bezobrazluk da nas nesto provocirate jer eto placamo sto igramo na kosevu!? PA ŠTA!? Reci mi: R Da li je pametnije placati kiriju za igranje na PRAVOM, OLIMPIJSKOM, stadionu, ili biti vlasnik kokošinjca i igrati na istome????
Kojih su tad virsli bili gladni torpedovci? Znam da ugledna robna marka Ovako FCS nije postojala !!??? Da nisu bili na krmecim kobasicama Carnex ili Gavrilovic!!??
Pitanje: džaba ili đaba? Ispravno je džaba.