Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sampioni
Opet si prvak cest 1946!!
sve je OK Tatar igra ko lud Merso nam je duzan malo golova a o Sušiću ne znam sta da kazem. Mustedanagica nisu trebali otkupiti ima vece guzove od bilo kone influenserice. Ekipa je zrela iga sigurno i nekako mirna nema vise nervoze jer moze gol dati kad hoce.
A gdje su ovi u LP ili Europs ligi?
Igraj bordo-bijeli!!!
Gazi Rajvo
Kako se upale ovi migranti s Koševskog potoka, pa pola ovih golova Tatara pristojan golman nikada ne bio primio, ohanite malo LOL
ono kad ti kospicar pokusava nesto reci o prvaku 🤣
@IceBlue Je li ga jos dojis tati umjesto mamine sise zaostali mitomanski košpicaru.
olimpik je jedno vrijeme bio pravo osvjezenje..dobra atraktivna igra sad idu igrati sa ijijasem
Tri gola, dva iz ofsajda LOL
ma koje nama zadojen kitom aa aa, ko je napito malog glupog manijaka ?
Cuj sarajevo preuzelo vrh tabele, a na dnu teksta tabela gdje je ZELJO prvi d 15 bodova a sarajevo drugo sa 14.....
@Saint Louis Bosnian rezultati.com i vidis tabelu aktuelnu
Hebibe, zeko naš omiljeni,nek si nam se vratio
Trcecim korakom po novu titulu.
Koliko Tino placa klubu mjesecno da setka po terenu? Sreca pa je tu Djokan, a eto i Aduke. Ostalo sasvim pristojno i koliko treba po ovoj Oranici. Pejovic opet odlican, nudi se za razliku od Tina ima ga i naprijed i nazad i na sredini, od kako je dosao Dupovac nam vise ne organizuje igru. Dobra partija.Benjo briljira, cekamo i ostale da se prikljuce Benji. Igra osjetno bolja. Svi u napad jedan je Hase.
Tatar je poludio :))))
Bunili su se nakon Bjelorusije kako su osteceni a ovdje je noramalno da sudiije sviraju u njihovu korist.
idemo po titulu