Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Glasgowu sve ispod 5 komada je pobjeda.
Realnost je surova ali je takva da su BiH klubovi na najnizem mogucem kvalitetu u Europi kao Malta,Luksemburg i dr.,evo veceras Valeta sa Malte neporazena ostala.
Sarajevubi sad najbolje bilo da ne dobiju vize.
Koja ironija.. na naslovnoj slici iznad naslova "... na ispunjenom kosevu" se vide prazne tribine..
3:0 za sarajevo u revansu .ali da im dode mesi ko pojacanje
U Bih se još igra lopte, kad shvate da je nogomet ozbiljna igra, taktički i tehnički, onda možda se i napravi iskorak u Europi, bez ulaganja, truda i odricanja nema ni rezultata
bio sam na tekmi
bio sam na tekmi
Bravo Sarajevo 💪
Niste vi jos dorasli da igrate u EVROPI Neznam ko vam je dao da se to zove premher liga ? To vam je kaobojska liga
Dajte nam Shendriju da se igramo..😀😉
Ma ljudi se ne raduju ni kad gol daju...
Uvjerljivo s pola snage..Jos pure sarajvo
Nisu naši klubovi dorasli evropskim utakmicama. Nema tu discipline u igri, raspala se igra totalno u drugom poluvremenu. Nije ni do fizičke spreme , jer su se raspali odmah na početku drugog poluvremena ...Al šta očekivat kad dovodiš par igrača i mijenjaš ustaljenu postavu par dana prije ovako bitne utakmice ... žalosno al hajd , navikli smo
kosovari vece sanse imaji
likovi grceve u 80 minuta igre poceli dobijati ..pa jel moguce ..padavicari
Svaka cast Sarajevu i navijacima opravdali ste lice grada kluba drago mi je bilo sudijelovati i biti dio 25.000 dusa mozda i vise po lošem vremenu. Bravo!!!