Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
200.000 eura, ozbiljan posao radi FK Sarajevo. Serbecicu dobro dosao nazad u svoj klub, beton stoper 👍
odlican stoper 👍🏻
Dabogda derbije igrao kao do sada :)
šatro klavir, ko Alexis Sanchez kad je iz Arsenala u United presao 😂😂
Kupili igrača od 25 godina velikog talenta? Samo su ga vratili da oživi karijeru. A mogli su naći klince od 17,18 godina iz bordo škole i dat im šansu. Kako u Romi mogu djeca igrati koja se tek afirmišu, a u Sarajevu polovnjaci sve
Analitičari sa klixa,momak je došao tu zbog mnogo čega,gore je igrao dobro u osrednjem klubu,mogao je igrati jos koju godinu sigurno kao tipa Ordagić.Zašto se vratio?Sarajevo pored njega je dovelo kvalitetne igrače i sigurno ce biti dominantno u iducim sezonama,moze igrati konferencisku ligu,kvalifikacije za evropsku ili ligu prvaka.Pored toga cura mu je u Sarajevu i obitelj blizu.
Imal mjesta u svlacionici
19 pojacanje u sezoni 😂 pa to se na igrici ne moze uigrati, a kamoli narkomancina Varesanovic u realnosti
Uhhhhh
Ooooooo sisaaaaaj ŽELJOOO
Jel za 70 miliona dosao 😂
Pranje para