Dupla kruna
2.8k
Sarajevo je šampion!
Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan grad, jedan klub, jedan prvak. Sarajevo, ljubavi moja!
@Antiboot cestitke sa grbavice
@Antiboot Ovo je kraj kamenjarskih srba i njihovog unistavanja fudbala, namjestanja rezultata sa Borcem i Radnikom i drugim klubovima.Od sada ce fudbalom vladati sarajevski klubovi, a prvo Sarajevo. Kamenjar nece vise viditi titulu, dok zadnji srbo ne ostane.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Cestitam FK Sarajevo maksuz od Zeljinoga navijaca...bravo 👍👏
@VelikaBH Ovo je kraj kamenjarskih srba i njihovog unistavanja fudbala, namjestanja rezultata sa Borcem i Radnikom i drugim klubovima.Od sada ce fudbalom vladati sarajevski klubovi, a prvo Sarajevo. Kamenjar nece vise viditi titulu, dok zadnji srbo ne ostane.
@VelikaBH I ponosna je rijeka Drina na velikog svoga sina, Husrefa... FK SARAJEVO dupla titula pa historijski je to prvi put od 1946. godine Svaka čast na uspjehu VOLIMO TE FK SARAJEVO navijači iz Podrinja...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ove fore od 18%su za iskompleksirane BiH je cijela drzavaaa mesjunarodno priznata
sarajevo je šampion!
sarajevo jeste šampion!čestitke od srca!
Iskrene cestitke na osvojenoj duploj kruni. Komsije puno srece u Evropskim kvalifikacijama od navijaca Crvene Zvezde iz Beograda.
bolje sarajevo nego grinjski pozz iz ze
Nedajte ni jednom igracu da ode, dovedite jos par provjerenih igraca i da se ne brukate u evropi i eto dogodine liga prvaka
Čestitka FK Torpedo Udbasporu.Čestitka FK Torpedo Udbasporu. Čestitka FK Torpedo Udbasporu.
Čestitka FK Torpedo Udbasporu.
Čestitka FK Torpedo Udbasporu. Čestitka FK Torpedo Udbasporu.Čestitka FK Torpedo Udbasporu. Čestitka FK Torpedo Udbasporu.
Čestitka FK Torpedo Udbasporu.
Dame i gospodo: Novi prvak je sa Koseva... :)
Sezona je uspjesna. Medjutim, za izlazak u Europu ili napredak potrebno je puno vise, pocevsi od boljeg trenera pa i do nekoliko pozicija u ekipi koje su uzasno tanke i nesigurne. Kad te nadigra mrtva Sloboda, Tuzla City, Siroki B... pametnom je dovoljno. Husref je 10 poena prednosti "prodao" i tako ugrozio finis sezone. Titula se mogla uzeti u Tuzli.
A zeljo? Kme kme
Svaka čast nama! SARAJEVO ŠAMPION!! ❤️
Jedan grad, dva kluba, jednom dupla drugom ćuna! FKS!