Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocekujemo prilog sa utakmice Zeljeznicar-Videoton,pa nakon toga direktan prenos iz Grenobla gdje ce Bosna postati prvak Evrope.Prije toga napunite kante-ubrzo ce nestati vode!
Danas igra sa Goškom, Vitezom i Krupom, i to loše
Živjela SDA....jer narod zna...to je vama vaša borba dala...
Ne moze se ziviti od proslosti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mitomanija, obiljezavanje poraza i neuspjeha.
Sjecam se pogotovo te utakmice kad su tri igraci iskljucili. Dobro su to odigrali, samo rezultat je ipak na kraju izostao, tako da ispada da opet slavimo poraze.
e to je bio fudbal kad se srcem igralo a ne ovo danas...
Jeza me neka uhvati kada covjek skonta koja imena i na koji nacin su drmali Evropu, sada samo blijeda slika...
Jugo kad se sjetim ovih karta za utakmicu.. Sta ti stoka uradi
mi živimo u prošlosti. Da te nije Alija ...
Stari mi je pricao da je prestajao na jednoj nozi cijelu utakmicu . Vjerovatno najveca posjeta u istoriji kluba. Fino je podsjetiti se velikih utakmica . Susic je bio magnet za gledaoce ne samo u Sarajevu. Nemojte raja na Papeta , mi nikad vise onakvog igraca necemo imati.
Hahahaha happy end prica
U FBIH faveli su trenutno aktuelni rezultati utakmica Sarajeva pre skoro 40 godina, Audicija od pre više od 30 godina i rat koji se završio pre 20 godina... poslednja nepotvrđena vest koja je upravo stigla u Sarajevo jeste da je Atif Dudaković napustio JNA.
Bio na utakmici. Vodio me pok. stari. Bijah dječarac od jedno 11 god. i ne sjećam se puno toga. Osim buke, slavlja i tišine pri povratku sa tekme. I moje ruke u vreloj i mokroj očevoj šaci... Manfred Kalz, tada najbolji evropski bek, molio je P. Pašića da mu pokaže driblinge nakon utakmice. Tako veli legenda, a sam Paja neće da priča o tome. Mislim da nikad nije prebolio tu tekmu.
I onda ovaj, 'high' od nargilale, podizuci 'pantole' s koljena, ka'e Susic ovakav i onakav, Bazdarevic ovo, Bazdarevic ono...Soli fudbalsku pamet.
@BH_Faraon...nargile...
pitanje je kad ce opet neki klub iz nase lige igrati ovakve utakmice?
Partizan, Zvezda, Dinamo i Rijeka igraju takve utakmice - redovni učesnici Evropske Lige i česti učesnici Lige Šampiona.
pa to jeste problem... Igrao