Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e to je bio fudbal a ne ova danas smijurija.
Žalim što se nisam rodio tada, kada su fudbal, hrana i muzika bili nemjerljivo bolji nego sada.
Dabogda se nikada nije igrao taj mec, dabogda sravnili sa zemljom i Kosevo i Grbavicu. Papani jedni kako vas nije sramota i objavljivati ovu dzibanaku vijest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bio sam na toj utakmici, stadion Kosevo se renovirao i pripremao za olimpijadu. Nije tacno da je pusteno u prodaju vise karata, nego je dosta svijeta uslo na stadion bez karata, preko skela koje su jos uvijek bile oko Koseva.Tako da dosta ljudi sa kartama nije moglo uci i ostali su vani. Utakmica i atmosfera bili fantasticni.
TO JEDNOSTAVNO NIJE MOGUCE!!! DOSTA MI JE VAS I VASIH BAJKI IZ KOMUNISTICKIH VREMENA. DAJTE NESTO REALNO!!!! NE BOMBAJTE!!!
Bilo je Sarajeva prije Hordi Zla i prije nego sto si se ti rodio, balavac jedan.
\"U izvještajima je zapisano da su prilazi stadionu bili potpuno zakrčeni. Također, podvučeno je kako je organizator u prodaju pustio veći broj karata od dozvoljenog. Dosta gledalaca sa kupljenim ulaznicama ostalo je vani, jer je stadion bio krcat pola sata prije početka utakmice.\" Vidi se da stari \"dobri\" običaji datiraju još od prije, hahaaahahaaha. I dan-danas je isto.
Đe-bem Vam mamice, sekice i bakice svima odreda... a i pokojeg taticu i dekicu finog
Džedem
NA STADIONU JE BILO DVESTA HILJADA HEEE.
those were the days my friends ...
A SAD JE NAJVECA PRED 5000 I TO BEZ NAVIJACA SARAJEVA FUJ!!!
..guzno crijevo bliskoistočno sandžajevsko najnovijepazarsko
Šta je divljaci bosanski. Haha...vidi ih dive se 50-ak hiljada doslo na stadion...haha... Nego, kad cete opet ratovati. Nema nista na CNN-u, pa malo dosadno.
Travnik Šampionnnnnn!
ko nije ovakve stvari dozivio ne zna sta je propustio. ovo danas je ubleha.
Volim ŽELJA :(
Jedan Zeljo, jedna Grbavica i jedan Tifa....