Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRAMOTAN DERBI !
Saveze stidi se
Jad i bjeda za sarajevski fudbal. Propadamo i tonemo dublje svake godine. Zar nema u SARAJEVU nekog sistema treniranja koji vodi necemu dobrom? Sve se svelo na uzimanje clanarina, kotizacija...sto uopce djeca treniraju fudbal? Ko ce im biti uzor kad ode DZEKO?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vjeciti remi
Navijac sam Zelje ali definitivno mogu reci da je zrinjski 5 nivoa iznad Zelje i sarajeva,varasanovic samo o sirokom prica pa ono se iz aviona vidjelo da vas je siroki pustio kakav Zeljo kakvo sarajevo,teska srca priznajem da nepostoji klub u ovoj ligi da moze parirati zrinjskom,u svakom pogledu.
A jadnog li nogometa , ovo nije ni za 3. Lige !!!! Bruka !!!
Što igraju u Zenici ?
Kvalitet utakmice jedna velika nula. Svukli su vala Sarajevski derbi na nivo kantonalne lige !!!!
Mulalicu USRO si… Krpic i Beganovic, fujjj
Da li vas je stid pisati dogovorena podjela bodova,namjesteno,umorni,uslovi losi itd itd. Ova danas utakmica je jedna od najgorih odigranih ikada a da ne pricamo mozda o najgorem derbiju ikada.Igra,fizicka sprema,tehnika,taktika katastrofa.Nek se ljuti koliko ko hoce ali ko god je gledao utakmicu mogao je svjedociti cistom amaterizmu jer je to realan nivo.Ispod ovoga tesko da moze.JADNO!
derbi na livadi,bez navijaca,bez medijske podrske,bez igre,e Sarajevo nekadasnja kolijevko svijetskog nogometa na sta si palo
Derbi najvećih seljačkih klubova u Evropi.
Nikada gori derbi
Trening u trening centru...to je to
penal nad Santosom ko kuća
Kukuruz liga I timovi
Sve stane u tri rijeci, JAD I CEMER
Uvijek je skromno
Odsad i treba onako da igraju, samo iza neke srednje skole. Bas im prirodno stoji.