Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobili Quarabega na pripremama,kažu početak prvenstva,Željo gubi od Krupe,mi dobijamo širokog,eto nas -3,sljedeće kolo Željo gubi od slobode mi uzimamo Radnika,isto bodova.A ono nakon 2 kola nastavka -11 hahaha
@zasarajevo Ovo nije članak "trn u oku" nego surova realnost,isto kao na derbiju kad ste ismijavali radi lopata,a idući dan vas rastavili.Skoči pa reci hop :)
@zasarajevo Trn u oku možda Krupi za 4.mjesto
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
kako je ovo dobro! Kitari ce sad navijati za velikog Želju, jer im je on jedina nada da izadju u Evropu! karma iz bitch
@zasarajevo Od stare slave se ne zivi... Nego i ti ces navijati konacno za pravi klub. Velikog ZELJU
@zasarajevo Ne mozes ti druze nikako poredit Bekicev penal na derbiju i titulu koja je otisla Zrinjskim,kao Zubanovica,i titulu koja je otisla nama na gradskom stadionu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa zar i kitari da farbaju lopte. Nemoguće!!!!!!
Malo je glupo krivit Husfera al sam smatram krivim kad vidi da hebibovic velkovski i saric nikako ne igraju pa sto ih forsiras da djeci sansu igrace bolje sigurno al sigurno
zaradi brzo i lako od kuce !!! onmoney.win/6735365700120
onmoney.win/6735365700120
-11 danas na Koševu
A uša "divovi". Trebate u ligu sa ostanak.
Kako sada komentarisete farbanje lopti?
evo i oni farbali...ko nije gledao utakmicu...neka pogleda fotografije na...faktor.ba
U Sarajevu -11 🤣
Nama se smijali, navodno oni imaju lopte a morali farbati lopte da bi odigrali utakmicu. Dobro ste prošli, trebali ste izgubiti a sad lagano bez ambicija u nastavak. Biće vam jedini uspjeh ove sezone da zajebete Želju, eee moje komšije nikad klub od vas.
bravo gošk,vakat je da čelik igra cvajtu
kakav bre gošk smesno
MUSEMICU OTKAZ ODMAH COVJEK JE ZICERAS KAO I PETROVIC NEMA OD NJIH TRENERA ZA 100 GODINA
Bice bolje, limvo te rajvosa
Fascinantno je to da se derbi odgodi iako su uslovi spram danasnjih bili dosta bolji...a danas se tekma ne odgodi iako je vrijeme katastrofalno...gasi ovu lakrdiju od lige
J.e.b.a.l..i Crepulja talentovani junior Mustafić, Halilović i sva ostala "pojačanja" mamicu onom kineskom govnetu. Prodaj klub nekome koga interesuje fudbal.