Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bitno. Liga je po kvaliteti na samom dnu evrope. Fudbal postoji samo da se uzmu pare od djece za treniranje. 25 godina tame i sumraka nogometa u BIH. Stidimo se svi.
Selam, reko je Asim da izvlacite šibice
Das ist W alter 🕊️
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prvak ce biti onaj za koga mafijaski uhljebi iz fudbalskog saveza odluce da bude...sudije su njihove marionete....
Kao što su i svake godine odlučivali a ne samo ove!
Realno Sarajevo je pored sve nepravde na Koševu izgubilo titulu. Kuci se moralo bolje. Ali hajde kad dogodine budu samo dva kluba iz 49% teritorije neka imaju nešto da se raduju.
kud on dalje razrađuje mogućnosti ako se na drugoj sve rješava,znači međusobni omjer 6:6,tko je dao više je sljedeće,odnosno drugo,tko je dao više golova u gostima i to je to,nema dalje kopati po pravilnicima,te tražiti moguće trzavice i zaluđivanje naroda,..
Sta se sikirate Velez ce biti prvak
Borac aBd
Prvak će biti kome sudije dosude više penala. Oni kroje sve
Neka Sarajevo da platu Zeljinim igracima kladim se da ce Borac pasti na Grbavici.
Samo da Zrinjski padne vcrs. i cvor ce biti prilicno razmrsen.
Zadnje kolo Sarajevo igra sa Olimpikom u slucaju da Olimpik osigura opstanak biti ce deset razlike za Sarajevo pa ti gico potplacuj sudije.
Naprijed borac u inat svima
Kriminalci! Pa vazda je bila gol razlika, a sada se štima borcu! Sada treba u inat svima!
Informiraj se o aplikaciji honeygain ako mislis da je prevara, instaliraj aplikaciju preko linka ispod te ostvari 5 $ pocetnog bonusa https://r.honeygain.me/KRISTC40E0
Sve se to vec zna Sarajevu stadion, Borcu titula.
ma ja, ako nema izmisli pravilo samo da se cetaljima nasteli..
e cuj odlucuje medjusobni omjer i golovi u gostima, ovi dva puta gostovali u Sarajevu ovi jednom u Banja Luci joj cirkusa lige bzs
Neka vrbanjusa ide