Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojim se da danas u Bijeljini nemamo sanse da napravimo pozitivan rezultat.Sudije ce danas Radniku vratiti ono sto su mu oteli protiv Borca
Igraj bordo bijeli!
Sretno bordo momcima ! FKS ❤
Idemooooooo Ahmete jos tri da onaj Ziza ne moze spavat
Lijep dan za otici na utakmicu...
Tri boda su velika a Sloboda mora danas pasti... Idemo Zeljo...💪💪💪
Jad i bijeda se nastavljaju.
@etotisad vidimo ...fakat si jad i bijeda sa takvim komentarom ...odjadi i odbijedi od naroda koji uziva u necemu svome ...zvalo se to sarajevo, zeljeznicar, borac, sloboda il celik il velez ...narod ima svoje i u svom uziva ...a ti koji si bez identiteta prodana dusa nit znas odakle si ni kud ides Bogati ODJADI I ODBIJEDI NA KILOMETRE !!!
Željezničar za život cijeli 💙💙