Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pregazit cemo Travnik ko plitak potok
Ajmo lagano bordo momci,pokazat svima da smo najkvalitetniji tim u Premier Ligi BIH. Skretnicari cujem Melun pregovara sa vama??
Super sto ima prenos na BHT da vidimo da nova pojacanja
ta nova pojacanja* :) hahahha vec je pretoplooo
Njanjajevo hu iz yu ?
Vendi kućkice is that you?
ovo protiv travnika sam ja sinoc nastimao...3:0 slobodno igrajte na rezultat i ja sam uplatio...sejo brajlovic premira ove iz travnika kila dzigerice svakom...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma nemate sarajevo igru sve je to nazor i na silu bez vez ekipa do 8 mjesta ćete biti plasirani što velid spaho neku noć kaže to je reala, ne možete vi sa ovim većim i najvećim klubom nikako.
@mileta.krkic Haj' ga loma pofamflaj štrumpfovski smradu.
slavija - sarajevo 1-2 comor 23' 1-0 ,comor 40' ag 1-1, 1-2 comor 77' ag
izgubit će sarajvo danas ipak je to slavija prejaka je
Hajmo FKS!!!!
Napraviti novi sistem licenciranja za BHT Premijer Ligu, nemaš reflektore na stadionu ne možeš se takmičiti u PL. Na taj način bi se izbjegle utakmice potencijalno opasne po zdravlje igrača i navijača! To bi svakako vodilo i skraćivanju lige jer je ovako pre glomazna i dosta ne kvalitetna.
@ Jedini spas je baš to !! Skratiti ligu na 10 klubova i igrati četverokruzni . Kvalitet samog fudbala bi bio puno bolji a posjećenost puno veća . Objektivno se nema šta vidjeti na nasim terenima , pogotovo kada se igra protiv nekih Drina iz Zvornika , Gradina itd, . Opet će raja doći kada se igra protiv Borca, Širokog , Zrinjskog itd,
@Feget27 pa u tome jeste poenta. Ne možeš igrati ako nemaš uslove, znači smanjenje broja klubova. Šta treba nekoga srce da strefi na 36c?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)