Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Petarda.😂😅🤣
BOLJE JEDNOM BITI PONIZEN 5-1 NEGO 5 PUTA PO 1-0 BEZ OBZIRA NA SVE VOLIM TE SARAJEVO
DUDIC FERGUSON 😂😂😭😭😭😭🤣🤣🤣 CESTITKE TUZLA OD ZELJOVACA 👍👍👏👏
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ozbiljan cas fudbala Tuzle, samar kakav nam je trebao, bravo Tuzla, sve cestitke, Igraj bordo bijeli
Pozz za jako Leotar i Amawa!
Shvata li Buljevar da u TC igraju 80% Bosnjaci, cemu onda poenta da govoris da "udaraju SDA tallibane" ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ubi nas Tuzla ko mraz paprike.Glavu gore idemo dalje.Volim te Sarajevo.
Klasični pornić
Sve je ovo lijepo al jebes ekipu bez navijaca i da uzmu ligu prvaka .
Molit ce Fedja da ga prime nazad u Veleza da kosi travu bar!
Grbavica 20 hiljada km utakmica Zenica 7 hiljada km došlo bi ti više raje pa i Željo je igrao na Koševu kad se pravila Grbavica samo maltretiranje raje
Sarajevo ko PSG doveli brdo igrača koji su čak i skupi za naše uslove ali nažalost ne može se tako stvoriti ekipa.Pravi primjer je Zrinjski koji bez skupi zvijezda je miljama daleko od svi BH klubova.
Kakva pobjeda SDP-a protiv SDA!
Cestitke TC, Sarajevo imalo los dan. Desava se...
Jović će da dovede još tri pojaćanja iz Afrike već slijedeće sedmice dolazi napadać koji kako on tvrdi da se tuzlaci mogu obogatiti na njemu prodajom,pametno.A Sarajevo skautira igraće po balkanu koje niko neće.
DIVOVI
A,sto ga glabnusmo duse mi ... Svaka cast momci ubili ste brasno u nama...
Kome smeta jako Sarajevo😂
To je zato sto odavno nije predstavljen neki novi set dresova ili nije dosao neki anonimni investitor vec vise od pola godine
Na šta je to Sarajevo palo....
Uvek ste bili kurton u sportovima, razlika je samo sto su vase male klubove za vreme bivse Juge nosili Hrvati i Srbi pa ste i imali rezultate. Od kad ste se osamostalili, samo gutanje pocevsi od Fudbala pa sve do kosarke.