Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj bice tasko aahhahahahaha bice nemogucu misija 8
Prođemo li Celtik osvajamo Ligu prvaka.
@umaram_mozak posteno
Hajde matereti izbacite nam ko su potencijalni protivnici kad iz grupne prođu u nokaut fazu. Čisto da vidimo kakve su im šanse...
Navijam za Želju od kad znam za sebe, kulturni normalni navijač, normalno da mi je drago kad Sarajevo napravi uspijeh, odmah iza Želje moj klub je Sarajevo. Sretno i prava gradska raja je uz vas! PONOSNO NAS PREDSTAVLJAJTE!
Samo zbog ovih koji su vec najavili ‘trpanje’ Sarajeva, samo zbog njih bih volio da se prodje Celtic, poslije sta bude. Nije ni cudo sto smo gdje jesmo po pitanju svega!!!
Bice tesko. U svakom slucaju setno komsijama Prava raja ce navijati za naseg predstavnika a papci koji su silom prilika dosli u nas grad neka pljuju po mom Zelji i lijece svoje komplekse.
@Anoniman pa tvoj Zeljo , njegovi navijaci i cak clanovi odbora pljuju FK Sarajevo, repliciraju i mole Boga da komsiji crkne krava.....SVI pljuju tvog Zeljkana, a na tebi je da skontas zasto....REPLICIRAJ
@Anoniman isto kao što ste i vi navijali za zrinju i široki
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahaha