Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izmajorizirana lištica za sva vremena! tri komada lagano, baš ono evropski. a sada je vrijeme za EURO HORDANJE!
ako čelik uzme kup, jel i to majorizacija ?
Bjedan klub i jos ogavniji portal koji je nafurao ovu tekmu ko da je ova stranica posvecena ovim malenim sa koseva. Pozdrav od viceprvaka!
Široki nema zgrada nego samo kuće........ i to SVE TROKATNICE...:)))
sta ce te vi, posteno navijacki, hahahahhahahaha ne budi smjesan. tako ste i sa ultrasima, momci vas zvali na sake, vas doslo 3puta vise naoruzani do zuba, u siroki, koji ima 2zgrade i 10kuca, ste dosli također naoruzani do zuba prvo napadajuci civile i obicne gradjane, a onda kad su se snage priblizno izjednacile, povukli ste se ko pi... kraj buseva... ćao hrabri hordasi nisam vas prepoznao
@Nix 19.05.2011. u 22:05 Jedva se provlacimo u nasoj ligi ???? Moze li se to reci za ekipu koja je treca na tabeli ? ?
@realno http://www.youtube.com/watch?v=L-v2AMuGdog
Interensantni su ovi listicki kmetovi,hm 4 zgrade u 2 reda i to vi nazivate gradom? hajde dobro interesantni ste skroz.Druga stvar vidim jaki ste nesto pa se mangupisete kao vi jaki mi nismo ovo ono rekao sam vam 1000 puta na ovom istom siteu ako ste tolika sila dodjite slobodno u Sarajevo ja vam obecevam da nece niko pucati iz kalasnikova na vas jer mi nismo kao vi ;) mi cemo to rijesiti na navijacki nacin! ISTINA ZA VEDRANA,PRAVDA ZA HORDE ZLA!
sta cemo dolazit radnim danom u 17h, mi radimo za razliku od vas, i ne klosarimo se ko vi...nemamo mi vama sta dokazivat ;)
@Uefa Razmislio sam. Zasluzujes zato sto si g.l.u.p @rIO prvo poslusaj na pocetku zasto je veliki broj Hordi ostao van stadiona a zatim pogledaj 3:34 sec,sto se tice penala...a nakon toga se ne javljaj vise molim te ;) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zrTbDSktuSA
sta se javljate seljoberi iz listice,sto niste dosli na kosevo da bodrite vas klub?? uslrali se aaaa eeee jadni ste
Vidi što su se sarahlije naložile. Ali dobro razumim vas, kada vam dolazi Široki, kao da vam dolazi Barcelona! Doći će NK Široki Brijeg opet dogodine!
NK Široki brijeg je 287.klub na svijetu . ovo je pustena utakmica zato jer se vec zna da ce zeljo dobit čelika u kupu a tako ce i siroki proc kao 4. na tabeli..
Borac je najbolji. Džaba pišete o Sarajevu i Želji kada će Boac biti prvak BiH. Srpska FOREVER- bolji bio BiH
cestitke sarajevu iz zenice
SRBI SU VAZDA BILI NAŠI KMETOVI!!!
PORNIĆ NA KOŠEVU. ŠKUTORI FASOVALI # METKA