Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo je svjetski brend nikad ne sumnjaj te u njega. Ako bog da treće predkolo nam se smješi.
Smijesi ti se mama tvoja dok joj ja stavljam da vidis kako se smjesi ...
Svjetski brend, dok ne dodje do Srebrenika!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svaka čast ! Respekt za ovo !
Nije noć, nije dan, *** vas je sepahan!
"Ukoliko prođe Libertas, Sarajevo će igrati sa pobjednikom duela Flora Talin - Kukesi." E moji novinari. Ukoliko prodje Libertas, FK Sarajevo ce cistit javne hale.
E vala protivnici nisu mogli biti lakši, sve neki amateri. Ako ovo ne prođu sve e onda su stvarno hamelji svjetski !
Ovo bi trebao biti lak plijen za Sarajevo :) Sve najbolje, do pobjede!
SVI U NAPAD OBJESIO SE PACO
Jesi ti normalan *** te otac bolesni
Zabranite ovom degenu komentare,jesil ti udure???? Gdje ces mrtvog momka spominjat, Hz sam al' bi ti rado rukice polomio.Mrs!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
zasto zrinjski ne uradi isto0, zar nije dan zalosti u fbih?
Ma boli njih briga prijatelju oni su posebna sorta!
nema to veze, zakonski je zabranjeno odrzavanje sportskih manifestacija na taj dan, dakle treba ih kazniti onda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E slusaj Baksuze jedan da ti ja kazem nesto. 1. To sto mrzis svoj narod vise nego cetnike i ustase (a dobro znas da su nas oni protjerali vec se pravis lud) e zato bi ti preporucila psihijatru da ides jer to nije normalno i zbog takvih kao TEBE napretka u BIH nikad nece biti , zato se nemoj da hvatas za glavu i da kukas. 2. Moj se je otac borio za BIH do zadnjeg kad su ga cetnici ubili tako da zacepi kad i ne znas kako stvari stoje. Pitala bi ja tebe da si ti taj kijeg su protjerali. I ako si musko ne stavljaj onda da si zensko. I na kraju i tebi MRS ! Kako ti meni tako ja tebi ! Nemam dlake na jeziku
dijasporkaa udaj se za mene :P
A zasto da se za tebe udam Ibro ? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma nemamo jake utakmnice msilim ako dobijemo srece u zadnjem play offu da dobijemo malo lakseg protivnika mozda da procemo!!!
Navijam za Zelju, ali svaka vam cast. Sarajevo ove godine uz malo srece moze do Evropa Lige.
I ja sam Zeljinovac a ne mrzim Sarajevo kao pojedini sto se mrze medjusobno,volio bih da oba kluba ostvare nesto znacajno u ovim pretkolima u kojima igraju.
@Sergej Trifunovic pa o tome ti pricam, a totalna glupost je sto bi ubili jedne druge zbog kluba za koji navijaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Protivnik po mjeri!
Respekt
Čuj "Libertasa", ko da je neko kulturno društvo.
To !!!! E tako se treba ponasati. Ne dati svoje !!!!!
pa si ti tako sto nisi dala svoje lagano odleprsala u dijasporu :D , vi bolan nemate pravo glasa u bih , treba vam uzeti drzavljanstvo svima koji ste pobjegli i sad tu palamudite neke patriotske mrs
Imam pravo , ko si ti da to govoris ? A da se ne smatram Bosankom rekao bi da nevaljam a i kad se smatram nevaljam. Pitaj bracu cetnike i ustase sto sam izbjegla vamo gdje sam. Sta se koji klinac palis na nick mi ? Ti mora sebe da mrzis dok i svoj narod mrzis iskljucivo iz tog razloga jer ne zive svi u BIH. Ti ces meni da pricas ko ima pravo na sta.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)