Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbni BHT !! Jbo vas Vitez i Siroki zajedno !!!
najjebeniji bhtelecom
Ne bira BHT utakmice prvi.
Sarajevo ce imati velikih problema ne bude li se znalo nositi sa zatvorenom ili, jos gore, bunker igrom protivnika. Na tome treba raditi, na prekidima, kornerima, brzem protoku lopte i povratnoj trci.
Liče, to nije istina, prošle godine kad se Željo borio sa zrinjskim za titulu, Velež nam je otkin'o bod i zrinjski bi prvak.
Eto vidiš da im ne pustiše!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sretno momci
biće sarajvo ope šampijon boja dresa boja fesa
Naprijed Bodaslo!
Mi smo divovi, izvol'te bodove.
DAJEDE RODJENI *RA*
'' još im misimović fali... da se prošetaju ligom '' https://www.youtube.com/watch?v=Sa51Xp0hejk hahaahha
iCry :D
nisu normalni fkt :D kae, očekivali su 30mil a ovaj iz džepa izvadio milion i po... vratio im neke dugove i njegov klub! hahahahahha
mismo divovi cjeli svet je naš
Kako gledam po najavama rodjeni su vec spustili gace prije pocetka tekme
Pazite se Divovi,ne boji vas se vise niko jer su vidjeli da ste prosjecni kao i ostali.S tim da ste se vi samo malo vise ufurali da ste mocni.Pa i ime ste sebi dali u tom kontekstu,Divovi.A smi mi brzo uvidjesmo da ste ustvari maleni divcici i da vas nadigraju klubovi koji su na ivici kraha i propasti.Ali dobro,nikada se nije kasno probuditi iz sna.Svakako Vam danas zelim puno srece.
U Tuzli kec ko kuća ako neko zeli odigrat par na tiketu neke kladionice,Sloboda dugoooo nije bila jača a olimpic umoran i bez par igrača iz odbrane Trpaj trpaj Slobodo
1 ko kuća zivi bili pa vidjeli na kraju tekme...
KAO STO NAPISAH KEC KO KUĆA,OLIMPIC JOS DOBRO PROŠAO TRPAJ TRPAJ SLOBODO NEXT STOP ŠIROKI DA MALO POMOGNEMO PITARIMAA VALJDA DOĐE I NEKA STIMULACIJA OD NJIH :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To ce da bude dosadna utakmica, Velež se obrukao protiv Zrinjskog i ostao bez trenera, znači atmosfera u ekipi ravna nuli, a Sarajevo hoce nesto na silu i još se nisu uigrali niti imaju početni sastav za pobjedit, očekujem neriješen rezultat.
I mi ocekujemo da tvoj mozak ne bude ravna ploha vec da mu se formira poneka brazda
Ma ljubi amidža...
Džabe vam Turski avioni, Malezijski milioni............... :(